Napsat recenzi

Dovolená - Hotel Agrabella v Hersonissos

Recenze hotelu Agrabella Hotel *** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 170x
Recenze se líbila: 225 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ráda zde uveřejním své pozitivní poznatky k této dovolené, protože jsem před nástupem neměla zrovna ty nejlepší pocity. Teprve až po zakoupení této rekreace jsem si četla recenze na stránkách Tripadvisor.cz a ty nevyzněly vůbec dobře. Vůbec nechápu, jak mohl někdo tak negativně hodnotit. Na dovolené jsem byla s dvěma vnučkama (11 a 14 let) a s dovolenou jsme přímo nadšeni, i když v mnou citovaných recenzích stálo, že není vhodná pro starší osoby a děti s ohledem na rušný noční život.

Podotýkám, že jsem pracovala v hotelové sféře a za svůj život jsem procestovala všechny světadíly, takže mám pocit, že mé hodnocení je optimální.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování zcela odpovídá hotelu *** a ceně zájezdu. Dodatečně jsme pak měli možnost vidět v hotelu mnohem hezčí pokoje než byl ten náš, ale my jsme byly naprosto spokojené, protože jsme přijely především za sluncem a mořem a ne trávit čas na pokoji. Úklid byl prováděn denně včetně vynášení košů, ručníky měnili každý druhý den a dokonce jednou v průběhu dovolené vyměnili ložní prádlo.Nutností ale bylo dodatečné zakoupení klimatizace nejen z důvodu horkých nocí, ale především kvůli komárům, kteří nás zkraje obtěžovali otevřeným balkonem, takže jsme se nevyspaly (ale ti se vyskytuji nejenom na Krétě, ale všude tam, kde je "vlhký vzduch"). Teplá voda tekla kdykoliv ve dne i v noci i po delším spchování, přičemž mám zcela jinou zkušenost z hotelu na Olympské rivieře.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Naprosto skvělé. Měly jsme polopenzi (zde vhodnější než all inclusive) a nabídka snídaně i večeře byla víc než bohatá. Výběr byl různorodý, vždy studená i teplá kuchyně, hodně zeleniny, také moučníky a každý den byla jiná nabídka jak klasických tak místních, někdy neobvyklých jídel, které měl každý možnost ochutnat a posoudit, zda mu chutná či ne. Vždy však měl každý možnost výběru dle své chuti. Časy stravování byly také přizpůsobené tak, aby si mohl každý vybrat dobu, která mu vyhovuje. Ti, kteří se chystají na dovolenou na Krétu by měli vědět, že na ostrově je pitná voda pouze odsolovaná, takže musí počítat pouze s balenou vodou, ktera byla na hotelu za velmi nízkou cenu (lepší než v obchodech).

Z balené vody vařili i v kuchyni. Moje připomínka je k jídelně, ve které byla nedostatečná klimatizace, takže jsme vždy jedly v atriu hotelu, kde bylo podstatně příjemněji, takže pro nás ani toto nebyl problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

K vybavení patří bazen s masážními tryskami v příjemném prostředí, bar obsluhující bazen i vstupní halu, v hale různé velké i malé "stolní" hry. Free WiFi v hale i na bazénu, na pokojích placená. Majitelé hotelu velice příjemní, jako všichni Řekové (nebo většina), recepční, barmani, personál kuchyně, pokojské i uklizečky pracovali profesionálně. Na všechny dotazy (určitě opakující se a někdy možná "otravné") vždy odpovídali srozumitelně v dobré angličtině a s úsměvem, navíc se snažili poradit, kam zajít na lepší pláž, nákupy i za zábavou.

*personál - tady bych dala i hvězdiček více

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláže na rozdíl od různých míst v různých přímořských zemích, kde jsem byla, jsou opravdu malé či spíše úzké, zcela zastavěné lehátky z přilehlých hotelů podél celého pobřeží, ale vždy je možnost najít místo, které odpovídá určité představě. Přijemná romantická "lagunová" pláž je bohužel dál, vzdálelná pěšky cca 20 min ve směru za přístavem. Další možnost je velká veřejná pláž s bazeném a skluzavkou Star beach (autobusem 2 Eur/os., druhá zastávka směr Agios Nikolaos). Moře bylo každý den jiné, od obdivuhodné klidné hladiny, přes přjemné pobřežní vlny až po nočním vydatném dešti bouřlivé vlnobití, takže jsme si ho užili maximálně (jsme všechny dobré plavkyně). Také vstup do vody je různý, na některých místech tmavý písek, jinde kameny či skalnaté útesy. Na to, že jsou pláže vlastně "ve městě" je moře většinou celkem čisté (jen v učitých místech je více řas) - vyjímkou je lagunová pláž se světlým pískem a průzračnou vodou.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Město je známé svým bohatým nočním životem, především po celé délce pobřeží a na souběžné hlavní ulici.Hotel však leží cca 250 m od pláže a ruch se ho zvlášť nedotýká. Ti, kteří touží poznat okolí, kromě spousty nabízených výletů, se může projít do olivovníkových hájů nebo do blízkého okolí mimo město (létoviska). Příjemné dlouhé večerní procházky podél pobřeží ve světlech barů, restaurací, obchodů a obchůdků. Dovolená určitě není pro ty, kteří vyhledávají ticho, klid a samotu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celková naprostá spokojenost, zájezd odpovídá ceně.

Fotografie nepřikládám, považuji je za osobní. Jinak je spousta fotografií Hersonissosu i hotelu Agrabella na různých webových stránkách.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání