Napsat recenzi

Super dovolená :)

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 406x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Odjížděli jsme s velkými obavami vzhledem k recenzím, které jsme četli, ale naštěstí se nepotvrdily :) Jeli jsme v 6 lidech, dovolenou jsme si maximálně užili a to i přes nějaké nedostatky, ale vzhledem k ceně zájezdu jsme s určitými nedokonalostmi počítali. Před odletem jsme kontaktovali CK Pantour ohledně zmiňované virózy - odepsali nám ihned a na jednání si rozhodně nemůžeme stěžovat.

Ubytování  průměrně (3/5)

Byli jsme ubytováni ve třech pokojích po dvou lidech - asi jsme měli štěstí na všechny tři pokoje, protože jinak si neumím vysvětlit ostatní recenze. Pokoj byl prostorný, čistý, každý den uklízený, plíseň jsme nikde žádnou neměli, všechno bylo v pořádku. U jednoho pokoje zlobil zámek ve dveřích, po nahlášení delegátovi se zámek opravil.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava byla vždy velmi podobná, nemyslím si ale, že by to bylo pouze tímto hotelem - zelenina na všechny způsoby je pro Řeky typická, na maso si evidentně nepotrpí. Nejsme nijak vybíraví, takže vždy se dalo vybrat chutné jídlo. Co se týká nápojů, pivo bylo dobré, víno nic moc, ale to nám nevadilo, v těch horkách jsme na něj neměli ani chuť. Vytkla bych nealko nápoje, kdy je nabízena Coca Cola, Fanta a Sprite, ve skutečnosti to jsou ale ,,limonády,, značky Freeway, což s nabídkou nemá mnoho společného.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je rodinný, menší. Personál - velmi příjemní, milí lidé. V okolí recepce a bazénu se dalo připojit na wifi, bazén je skvělý k osvěžení, bar přístupný z bazénu také bezva věc v horkých dnech. Animátorky byly v hotelu 2x týdně - zábava spíše pro děti.

CK nabízí mnoho zájezdů na zajímavá místa, ale je to cenově dost přemrštěné, podnikali jsme výlety samostatně.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře skvělé, čisté s pozvolným vstupem, dalo se plavat, potápět, nebo jen tak se koupat. Pláž není přeplněná lidmi, což bylo super, vždy i v 6 lidech jsme měli lehátka u sebe. Žádného velkého nepořádku jsme si nevšimli, běžná klasika - většina Čechů si nosí k moři pití v kelímcích, které poté nechává ležet na pláži, tak čemu se divit...

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu je spíše klidnější, několik taveren, kde se dá skvěle posedět i s hudbou, jeden krámek, který je ale dobře vybaven. Městečko Kokkini Xani je cca 1 km od hotelu, což je večer příjemná procházka a zde je již více živo. Je zde také spousta půjčoven aut, skútrú a čtyřkolek. Půjčovali jsme si auto, kterým jsme si udělali výlet do města Agio Nicolaos a Heraklionu.

Na vedlejší pláži možnost půjčení vodního skútru, nebo jiné atrakce na vodě - doporučuji ;)

Nedaleko hotelu je mořské akvárium, které také stojí za návštěvu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Vzhledem k tomu, že nás byla parta lidí, o zábavu jsme nouzi neměli a dovolenou si maximálně užili. Jezdíme k moři právě kvůli moři, plážím a atmosféře a ne kvůli luxusním pokojům a obsluze u jídla :) Dovolená se nám velmi vydařila, máme spoustu krásných fotek a zážitků :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání