Napsat recenzi

Že prý "all inclusive"...

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 424x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Za ty prachy jsme nečekali žádný luxus, ovšem toto také ne.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování relativně dostačující, ačkoliv se majitelé fakt nepředřou, bylo tam dost věcí potřeba opravit (např. díra po chybějící dlaždičce v koupelně zacpána igelitkou....)

Ubytováni jsme byli v "podzemí", nejdříve jsme byli zklamání, že nemáme ani balkon a že prakticky nemůžeme odrhnout závěsy, ale ve finále asi nejlepší pokoj, v noci chládek.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Katastrofa! Nechápu, jak to můžou nazývat "all inclusive"..

Jídlo hrůza, celý týden to samé (vyber si ze tří jídel) a abych jim tak úplně nekřivdila, snídaně se opakovala ÚPLNĚ stejně celý týden (tj. veka, marmeláda, nugeta, sýr, salám, lupínky) - jasně, co víc, ale veka vám už třetí den leze krkem...l.

Občas i meloun. Ovšem jen pro pár prvních šťastivců.

Pití? Hlavně že je na baru cedule, co spadá do all inclusive. Prý pivo, víno, cola, sprite, fanta.... Jenže cola není cocacola ani pepsi, sprite není sprite a fanta není fanta. Vše lejou z třílitrových petek. Jednou jsem šla pro fantu, dostala "cosi", za mnou paní prosila o džus a bylo jí nalito ze stejné lahve, co byla před chvílí fanta s tím, že teď je to džus. To vše do 0,2 l kelímku.

Kafe studený. Hnus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Výměna ručníků 1 za týden. Nevím, jestli se paní uklízečka spletla a vyměnila nám ručníky za použité, co sebrala v předchozím pokoji... nedovedu si jinak představit, proč byly tak ušmudlané a špinavé.

A pozor! Večer se nemůžete vykoupat v bazénu. V 21 hod jsme si šli spořádaně zaplavat do malého hotelového bazénku a byli jsme vyhozeni s vytřeštěnýma očima, že je NOC (21 hod) a jestli jsme se zbláznili a ať okamžitě jdeme z bazénu. (ten starý pán - majitel? opravdu na pěst)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Paráda. Pláž hned u hotelu, dostatek volných lehátek. Pozvolný vstup do moře, vlny celý týden.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Co byste chtěli. Polorozbořená opuštěná staveniště, nejlbližší městečko 10 minut chůze, ale jen jedna ulice s obchůdky, takže druhý večer už vás to nebaví. Gouves daleko! Rozhodně ne 1,5 km!

Hotel je blízko letiště, co pár minut je slyšet hluk z přistávajícího letadla.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Ale jo, tak jsem skromná, jela jsem si užít moře, ale asi bych vám i tak doporučila jiný hotel. Večer se prakticky nemáte kam jít projít, jídlo je fakt katastrofa a největší mínus (a to nejsem zas tak vybíravá)...

4* tento hotel určitě nemá!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

iris: Bazén se večer čistí - 17. 7. 2014 10:38

Dobrý den, asi s přispěním vašich negativních komentářů došlo ke zlepšení, letos je strava fakt dobrá, nám moc chutnalo o čemž svedčí nadbytečná kila. Co se týče toho bazénu, tak jsme tam první večer šli a byli jsme vykázáni ale z důvodu, že tam po 19hodině lijou chemii, aby se to vyčistilo. pak jsme si teprve všimli, že tam je cedule že od 19 do 7 se bazén nemá používat. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání