Napsat recenzi

Toto ne

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 900x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Recenze zájezdu od CK ******* na Krétu hotel BLUE SKY BEACH. (27.7. - 3.8.2014)

Kladně lze hodnotit ubytování (pro čtyry osoby perfktní a prostorné), nádhernou pláž a

chutnou stravu, ale čistota nádobí a příborů byla velmi špatná. Obsluha baru, denní špatná,

večerní skvělá. Pivo se dalo snést, víno slušné, nealkoholické nápoje slabší – přeslazené, že

ani děti je nechtěli pro sladkost pít. Museli jsme nealko kupovat v supermarketu. Místní lihoviny

dobré, obvzlášť ve spojení s lemonem, nebo jiným nealkem.

A nyní to obvzlášť špatné. Zaplatíte si zájezd all inklusive a automaticky počítáte, že celý týden

od 10.00 do 22.00 hodin budete čerpat all inklusive. Jenže chyba. Na recepci dají ceduli, že

all inklusive končí ve 12.00 v den odjezdu. Co se stalo ? Přjeli jsme na hotel v pondělí 00.30

a odjížděli v neděli 20.30 hodin, takže nás okradli o půl dne all inklusive. Možná že to mají někde v podmínkách, ale v popisu zájezdu, podle kterého to člověk objednává nic takového nebylo a navíc

delegátka při cestě v atobusu z letiště na hotel doslova říkala. ,, Jelikož přijíždíme tak pozdě, začnete čerpat all inklusive ráno snídaní a skončíte poslední den pobytu večeří. Takže asi ani ona o tomto podvodu nevěděla. Nebo věděla, ale záměrně to zatajila. A vůbec nejhorší bylo, že vás zaměstnanci hotelu nahánějí po dvanácté hodině s nůžkami v ruce, jo kdyby jste byli nějací zločinci, aby vám přestřihli all inklusive značící pásky. To bylo ponižující a nikdy jsem se s něčím takovým nesetkal. Jiní rekreanti, co přijeli na hotel brzy ráno a ráno také odjížděli, tak jich se to netýkalo a měli all inklusive celých sedm dní. Takže, protože odjíždíte z hotelu večer, musíte být za to potrestáni a pití a jiné až do odjezdu si platit. Abych byl spravedlivý, musím dodat, že při posledním obědě a večeři jsme si nápoje natočit mohli. Takže až na to nádobí a příbory měl člověk z dovolené ze začátku docela dobrý dojem, tak tím závěrem vám ho úplně pokazili.

A ještě jeden nedostatekk. V popisu zájezdu mají slunečníky u bazénu, ale byly tam tři, ale funkční pouze dva. A ani když jsme žádali, jestli by to mohli doplnit, tak nic se nedělo. Smůla.

A co závěrem. Na dovolenou s CK ******* již NIKDY.

A klidně se pod to podepíši.

Petr Duben Žďár nad Sázavou.

Ubytování  průměrně (3/5)

super

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Kdo normální člověk, vždy si vybere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení dobré, služby jak kdy.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

super

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Až na vedlejší zříceninu dobré.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Závěrem dovolené dojem pokazili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání