Napsat recenzi

nejhorší dovolená v Blue Sky beach

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 420x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 4
  • Místní způsob čistoty Místní způsob čistoty
  • Místní způsob čistoty Místní způsob čistoty
  • krásný výled z pokoje k sousedům. krásný výled z pokoje k sousedům.
  • Kuchyňka. K ničemu. Kuchyňka. K ničemu.
  • Po 4 dnech odpaďák Po 4 dnech odpaďák
  • Luxusní koupelna. Luxusní koupelna.
  • Trčící dráty klimatizace. Nic nebezpečného přeci. Trčící dráty klimatizace. Nic nebezpečného přeci.
  • Pozor na rozbité dlažby. Stálo mě to pár stehů. Pozor na rozbité dlažby. Stálo mě to pár stehů.
  • Dokonale vyčištěno Dokonale vyčištěno
  • Zde se hází toale'táky. toto je po týdnu. Nikdo neuklízí, Zde se hází toale'táky. toto je po týdnu. Nikdo neuklízí,
  • Z jiných hotelů, jsme byli zvyklí, že nám pokojské udělali jakousi labuť, motýla, zde to brali hupem. Rovnou pterodaktyla. Z jiných hotelů, jsme byli zvyklí, že nám pokojské udělali jakousi labuť, motýla, zde to brali hupem. Rovnou pterodaktyla.

Abych začal tak nějak od začátku. Nechápu, jak tento hotel může mít 4 hvězdy, když nedosahuje ani hodnoty místní ubytovny.

přílet na místo a odjezd z lětiště do hotelu byl standart. Delegátky se culili, usmívali, vše bylo v pohodě. Po příjezdu na místo nás vykopli před hotel s informací támhle běžte jo? Ok. Dostavili sjme se na recepci, kde se culí další paní, tentokrát recepční. Pořád říká moment moment, hotel full full. Hotel full. OK. Stalo se nám párkrát, že jsme čekali na pokoj. Nic nového. Po 3 hodinách čekní a celo nočním cestování, jsme se tedy již dožadovali pokoje. Pořád stejná basnička. Hotel full. Na jednou se objevil starší pán a pořád na nás mával. Commoon commooon. Tak jsme vyrazili za ním. Co se dělo, bylo nad moje síly a i když jsem člověk, který se spokojí s lec čím, tak tohle mě teda vážně dostalo.

Ubytování  průměrně (3/5)

Po příchodu do CIMRY. Píšu úmyslně do cimry, protože náš pes má lepší kotec než byl tento hnus, jsem se nestačil divit. Místo hotelu nás ubytovali v nějaké Chrisanti ubytovně, která jim asi při plné obsazenosti poskytuje tyto CIMRY.

Postel: vyzděné tvárnice a na nich hozená madračka.

Noční stolek: Obyčejná plotovka tvárnice natřená na bílo

Po dožadování dostavení se delegátky na místo, přijela až druhý den kolem oběda. Ihned jsme urgovali, že chceme to, co máme zaplacené. Poukazoval jsem na stránky cestovky, kde byla cena uvedena u HOTELU BLUE SKY BEACH. Nikoli někde 300 metrů vzdálené ubytovně pro vietnamce, kterží zde také žili a nabízeli pořád masáže.

Paní se dotázala recepční, ta se nám vysmála do očí, že můžemne být rádi alespoň za to co máme. Že hotel is FULL. Zkrátka hotel je obsazen. Považuji to za podvod ze strany cestovní kanceláře *******s.r.o.

Ze zdi trčí dráty od klimatizace, všude špína, toaleťáky se hází do odpadkového koše, který za celý týden nevynesou, ručníky za celý pobyt nevymění, neustelou, nedají čisté ložní prádlo, takže žijete jak na hnojníku. Ráno se vzbudím, slezu ne z postele, ale z těch tvárnic a šlápnu na 2 šváby, kteří si dávají dostaveníčko vedle té úžasné postele. Takže to byl opravdu vrchol všeho. Ty jsem bohužel nestihl vyfotit, jelikož i po mém nášlapu byli na tolik houževnatí, že se schovali do té jakoby postele.

Sprchový koutek o velikostti 50x50 cm byl zapatlaný, všude na podlaze oprýskaná a popraskaná dlažba, takže první sprchování jsme si hned rozřízl nohu. Od WC ze sprchy vás dělí cca 10 cm, takže kdo má průjem, může se rovnou sprchovat. A průjem se ihned dostavím. Buďte v klidu. celá sprcha obalená kolem do kola jakýmsi oslizlím igelitem, všude vodní kámen, vše ulepené. Inu, jdeme dál na stravu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

NEPIJTE VODU Z KOHOUTKU !!!

není pitná. Pouze užitková.

Větší humus jsem nidke nezažil. Jídlo dovážejí. nevaří zde. Nechají vás pěkně vykvasit před kantýnou. Všiměte si, že nepíši restautaurací, ale kantýnou, protože tohle restaurace není. Ani jídelna. To je klasická závodka. Ještě snad horší. Vystojíte si tak 30 minut frontu na jídlo. Po těch 30 minutách tedy jídlo dojde. Tak čekáte dalších asi 15 minut na donášku dalších várnic s jídlem. Když se jídlo ukáže na světle, dojdou pro změnu talíře. Takže čekáte dalších cca 20 minut na talíře. Ty mimochodem donesou umyté ve slané vodě, jelikož je to v blízkosti moře. Vše je zapatlané, mastné, talíře od předchozího oběda po předešlém strávníkovi no humus jak má vypadat.

Příbory zapatlané, mastné, špinavé, stejně tak sklo. Po stížnostech hostů delegátce nám sdělila, že tohle ona neovlivní, že není jejich personál. Ok. Další pomoc.

Pití z jejich post mixu, na které v rámci All inclusive máte nárok, je slané. Chudáci děti. My pili jen pivo. Takže po týdnu jsem si připadal jak alkoholik. Kafe slané, cola, fanta, sprite, voda, opět slané. pro normální pití musíte do samoobsluhy vedle.

Jídlo? Stále jen rýže a těstoviny. vepřové plátky vyrobené asi z místních sviní. Spíše tedy odřezky samá flaksa, gumové, z masa trčí nějaké krkavice a trubice, no jak pro psa. Další den obýračka ve stylu rybých žebírek. Nandám na talíř a koukám, že to jsou pouze rybí skelety, které sijakoby máte asi obrat. K tomu opět rýže, nebo rozvařené těstoviny.

laný meloun nebo klepající se želé jako dezert.

pečivo ráno na snídani se válí venku v igeliťákách před kuchyní, kde to okusují místní zablešené kočky, krásně si pečivo značkují. No co víc si přát, než poch**** pečivo odk místních koček že. Bohužel jen čtyřnohých.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál se jen tlemí, neudělají pro vás NIC. Vybavení na hotelu nemohu soudit, jelikož nás podvedli a ubytovali někde jinde. ale po rozhovorech s ostatními, kteří to štěstí měli, také žádná sláva. Opakující se švábi, a podobně. Stejné sížnosti, které nikdo nereflektuje.

Nechápu, jak tento hotel může mít 4 hvězdy, když nedosahuje ani hodnoty místní ubytovny.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pravdou je, že pláž mají asi z okolních hotelů nejlepší. Čistá, udržovaná, veliká. ostatní pláže samé odpadky. jeden den bylo moře klidné, krásně čisté. Zbytek dní poměrně velké vlny. na plavání to není, ale kdo si chce zablbnout ve vlnách, tak paráda. Moře čisté, průzračné, teplé.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Na večeře jsme raději chodili vedle do taverny, kde jsme si dali jídlo, majitel nám jako pozornost donesl karafu vína a dezertík, dal si s námi přípitek, uvítal nás, no jiná liga. Spokojenost.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už nikdy víc. Tento zážitek mi zhnusil Krétu na tolik, že sem se už podívat nikdy nechci. V životě bych toto nedoporučil nikomu ze svých známých.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

katka: papír do WC se neháže nikde v Řecku - 5. 8. 2014 21:59

hotel tedy moc hezky nevypadal...ovšem kromě moderních hotelů v Athénách se toaleťák v Řecku neháže do WC nikde,mají úzké odpadní trubky...bylo to tak před 15 lety a je to tak dodnes...člověk se s tím holt musí smířit...otázka,že to neuklízí každý den,jak je v jiných hotelech zvykem...:-/ reagovat

Marek: Re: papír do WC se neháže nikde v Řecku - 6. 8. 2014 6:14

Milá Katko. To samozřejmě vím. Píši to zde pro lidi, kteří to neví. A že jich je dost. Tady se jedná o upozornění na to, že se něco takového děje, ale nikdo ni c neuklidí. Přeci jen. Jsme lidi. Člověk by si to i uklidil, ale běžně s sebou netahám náhradní pytle do odpadkového koše. Ani čisté povlečení, nebo ručníky. To jen pro upřesnění. reagovat

Anita: vzpomínáme v dobrém :) - 29. 8. 2014 22:16

Pravdou je, že asi nejvíce mi vadily slané nápoje, v podstatě všechny kromě vody u bazénu, jídlo nic moc, ale ráda bych pochválila animátory, delegátku Agátu a obsluhu baru Nika a Marii, byli oba moc fajn. Dovolenou jsme si nakonec moc užili, holt jaký si to člověk udělá, takový to má :) reagovat

Annie: Šváby - 6. 2. 2015 22:31

Několik let žiji v Řecku a co se týče švábů, tak těm se nevyhnou ani 5* hotely, to je jako kdybyste jeli na dovču do ČR na vodu a divili se, že tam jsou komáři. Jak řekla Katka wc papír není novinka v Řecku to tak prostě je. Vaše dovolená asi nebyla nejlepší, ale i komentář s vodou mi přijde čecháčský. Ani v domě nám neteče 100% sladká voda jste holt u moře. Slané pití bych pít také nechtěla, ale úplně slané to být nemůže. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání