Napsat recenzi

NAPROSTÁ SPOKOJENOST!!!

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 380x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme odjížděli trošku s obavami, protože recenze nebyly zrovna lichotivé. Opět jsme se ale přesvědčili o tom, že Češi jsou národem stěžovatelů, vždycky si něco najdou.

Ubytování  průměrně (3/5)

Náš pokoj ve studiu Anex se skládal z obývacího pokoje, koupelny a ložnice. Vybavení starší, pokoj zařízený v jednoduchém stylu, ale na vyspání bohatě stačí.. Pro nás bylo důležité, aby tam bylo hlavně čisto a to bylo, paní uklízečka denně vynášela koše, vytírala a jednou za tři dny měnila ručníky a povlečení.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jsem v jídle celkem dost vybíravá a musím říct, že i já jsem si vždycky vybrala. Snídaně: výborné bagety, marmelády, párky, salám, sýr, meloun, palačinky.... K obědu bylo většinou něco lehkého, výborné pečené maso s kaší, pečené kuře, těstoviny... Večeře asi nejlepší, často grilované maso, kotlety, krkovice atd... Jediné co mi malinko chybělo bylo víc ovoce, za celou dobu pobytu byl pouze meloun. Nicméně přímo k pláži jezdí demorodec, který má plné auto ovoce a tak si může každý koupit na co má chuť. :) Jo a na pláž chodí různí prodavači všeho možného, doporučuji ochutnat jejich kobližky za 2 eura kus( hlavně čokoládovou), je lususní! :) Nápoje doporučuji ředit s vodou, jsou hodně skladké.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Popsáno viz výše, jen pro doplnění. na pokoji vůbec neměli klimatizaci, jen větrák, první noc nic moc, ale pak si člověk na to vedro zvykne. Delegátka Andrea nám řekla, že jen polovina pokojů klimu má.

Personál milý, hlavně barman Nik byl báječný a dívka Marina, která se starala o provoz jídelny, vždy usměvavá, ochotná, taková pozitivní. :)

O animačních programech moc mluvit nemůžu, protože my jsme večery trávili mimo hotel, výletili jsme.

Bazény dva, mělký pro dětičky, pro dospělé druhý, celkem hluboký.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž kousíček od hotelu, písek. Je dobré si ještě před snídaní, která začína v 7:30 skočit na pláž zabrat lehátka a slunečník. Některé slunečníky jsou potrhané, rozpadlé, chtěly by vyměnit. Moře nádherné, průzračné, pozvolný vstup do vody, velmi vhodné pro rodiny s dětmi.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Výlety po okolí super, stojí za to navštívit hl. město Heraklion, hl. přístav, město Chersonissos, kde se nejlépe nakupuje a pak stojí za to se jít projít na promenádu, kde je spousta kaváren. Kdo má děti, tak doporučuji návštěvu akvária.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Naprostá spokojenost a klidně se sem někdy vrátíme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání