Napsat recenzi

Katastrofická dovolená

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 423x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel nemá v žádném případě úroveň 4 hvězd!!! Vybavení ubohé!!!Pohled Hotelu není jen o tom co vidíte na asi 20 let starých fotkách ale ubytují vás i v podzemních sklepeních kterým říkají "apartmány"...All Inclusive...?? ne,ne v tomto případě.....mluvíme o přídělech a to pod dohledem!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Zásuvky řádně nepřišroubované ke zdi,hl.spínač pojistek nazakrytý v úrovni výšky dítěte. Žádná kontrola ani bezpečnost.Tady by jim nasolili takovou pokutu že by se z toho navzpamatovali!!!Sprcha s mini vaničkou,že se tam člověk sotva otočí ,aby se osprchoval a je zakrytý závěsem ,který je tam asi od zrodu tohoto "hotelu".Nakrok od toho je WC,které protékalo mísou a netěsnil i přívod takže potopa od sprchování a od tekoucí toalety.(Humus)!!Do skříní jsme radši ani nic nedávali ,zápach vám to nedovolil.Vlhkost,pach zvratek,kanalizace,rybina...Když vám v těchto podzemních pokojích usychaly ručníky ...tak si to jistě dokážete představit.!Výměna ručníků 1krát týdně....špatné! Plesnívé polštáře....na požádání vymění asi ta paní co uklízí,ale ma toho asi plné zuby ,bohužel nás nikoho to nezajímá ,mají mít více personálu!Hlavně příjemného a vstřícného... A plno dalších nedostatku.....!!!!!!!

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava?neodpovídá ALL INCLUSIVE. každý den od po-ne stále stejné snídaně Salám? Sýr?Džem...jahoda ,někdy i meruňka,Lupínky,Salát ...smíchanina, Pití: Mléko...asi ředili vodou,Čaj... to vidělo asi 1 sáček na 5 l,Káva...bože co to je za patok.,Juice ..ředěný a z pet lahve.Snídaně od 7.45 - 9.30h v 8.45h už nic nebylo. Oběd a večeře návzájem stejné ,jen prohazovali pekáče aby to vypadalo jinak.Pro děti strava neodpovídající takže se moc nenajedli ..Muselo se do nejbližších taveren aby měli nějaký přísun potravy.A to můžu říct za všechny !!!Na stolech žádná dochucovadla ani nikde k dispozici.Kdyby se vyjmenoval každý detail stravy mluvíme o přídělech!! Jídlo bylo dováženo firmou "Gourmet" Tady se nevařilo,.!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál....? šílený,nesympatický,nevstřícný,neprofesionální.jen psal na bar nějaké pokyny.Skládal se ze 2 sester která se při tom stará o malé mimino a je přehazováno z ruky do ruky. starého pána ,který po vydání jídla si sedne a kontroluje asi co si berete a kolik toho sníte.měl by se starat aby vše bylo doplněno...teda zdali bylo co.Udržbáře který se měl starat aby vše fungovalo na pokojích jak má a taky měl asi funkci barmana... Tento personál....vyměnit ,vyhodit!!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře.... to je jediné co bylo jak Ráj..,ale to není zasluha personálu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu...?rozestavěné stavby,neupravené.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem...velmi špatný.Ještě dodatek Delegát,který se měl starat o nás....bohužel nejen že nezná přesné informace o všech výletech...to je v jeho zájmu...bohužel ostuda.A jednání arogantní...nenaslouchal našim problémům a jestli ano...nechtěl řešit!!!Tato práce ho asi nebaví a tím pádem není stvořená pro něj.měl by si najít něco jiného při čem se tolik nenadře.Tohle člověka musí bavit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání