Napsat recenzi

Hodnocení našeho pobytu

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 512x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nebyli jsme moc spokojeni. Snad jen ubytování v apartmánu, to by ušlo. Jídlo opakovaně stejné, pití pivo bylo studené a tak na žízeň dobré, ale pivaři by si nepochutnali. Džus ředěný, víno nic moc. První den jsme přijeli do hotelu v 24hod. v noci ale den se Vám počítá. Což nepochopím. 7 den jsme tedy měli ještě večeři ale pití ve 12 hod. skončilo. Šli jsme si pro džus a prý finiš jen do 12 hod. Kufry jsme si dali do malé místnosti u recepce ale kde se převléknout, to byl problém. Odjížděli jsme ve 20,10 a na záchodě to nejde. Tam chodějí i muži tak jsme se převlékali u recepce na straně kde nás moh každý vidět. Už bych do tohoto zařízení nejela a ani ho nedoporučuji.Na jídlo se chodí asi po 20schodech. pro starší osoby je to špatné, a děti musí rodiče nosit nahoru.Žádné programy taverny prázdné kousek od hotelu super market malý ale něco tam koupíte.

Ubytování  průměrně (3/5)

Apartmán, byl v pořádku, ve středu převlékali, a měnily ručníky a vytírali.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Stravování nic moc, hranolky, 2x rýže, těstoviny,kuřecí kousky dušené, játra hovězí velké kostky, tvrdé žádná šťáva jednou gyros grilované kousky tvrdé, ale salátů dost. Ty byly pořád kukuřice, hrášek, fazolky rajčata, zelený salát, červená řípa ty byli dobré.Snídaně pořád stejné, ten jejich chleba, med výborný, bílý jogurt také výborný salám nic moc, maslíčka no dalo se vybrat.Ale žádná sláva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Kulturní vyžití žádné nikdo nic ani neřekl, jeden menší bazén lehátka hrůza u bazénu,pláž ráno srovnané lehátka, ale všude vajgli, prázdné kelímky, ale za to si mohou hosté.Moře krásné, teplé, nádhera. Kdo si užívá u moře je spokojen.3 zájezdy, cenově moc drahé.Byli jsme na jednom cena 37 eur 5 eur vstup ale pro důchodce jinak 10 eur. Muzeum a zřícenina ale kdo to má rád tak je to pěkné. Další za 50eur na ostrov malomocných a tam koupání lod za ty peníze drahé. A další také 50na ten vůbec nejezděte.3 hod autobusem na lod pak koupání azase autobusem no byli moc lidé zklamaní. a hlavně unaveníA to si ještě museli zaplatit 10eur za lehátko při koupání na ostrově..Až poslední den jsme se dozvěděli že tam jezdí vyhlídkový vláček, který Vás proveze městečkem za 10 eur a moc si to chválili.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Ušla, lehátka pěkná moře krásné a teplé.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Dá se jít do akvaparku asi přes 1 km. do města je to také asi1 km. ujde to

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pro toho kdo nemá velké nároky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání