Napsat recenzi

čtyři hvězdy?? dvě - a to s odřenýma ušima....

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 292x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Kdyby nebylo nádherné čisté moře, bylo by po zážitku z celé dovolené. Navíc hotel se nenachází v Kato Gouves, ale v Hani Kokkini!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Jedním slovem katastrofa. Už dopředu jsme hlásili, že chceme klimatizaci. Po příjezdu na hotel mi bylo sděleno, že náš pokoj klimatizaci nemá a že nemá ani jiné volné pokoje, ale že to máme zkusit. Ubytovali nás v suterénu - zatuchlý vzduch v pokoji stroze vybavená kuchyňka (na co, když hotel nabízí all inclusive??), dvě přistýlky (proč?? když jsme tam byli dva...), koupelna malá, skříňka pod umyvadlem na rozpadnutí, postel čistě povlečená...v rámci možností a na Řeky poměrně čisto, až na zápach z toalet...vybavení hotelu cca 20 let staré.

Po urgenci jsme byli přestěhování do Stefos - úplně něco jiného je to pěkné, čisté a útulné, klimatizace bez poplatku, téměř soukromá terasa, jen majitelka neumí ani slovo anglicky.... takže jakákoli domluva jedině pantomimou... :D

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Hrůůůůůůůůůza!!!

Pořád stejné opakující se jídlo. Na snídani sýr, šunka, lupínky, marmelády a pečivo.

Obědy nechutné, studené, docela hodně zeleniny - ale obvyle hodně promaštěno olivovým olejem.

Nevaří se v hotelu jídlo se přiváží. Taky musíte být rychlí, pokud přijdete 30 minut po začátku oběda, už budou tácy poloprázdné....

Co se ovoce týká - pouze meloun - červený a žlutý, ale pouze pro prvních 15 lidí...potom už nezbylo...

Víno ředěné, vůbec nebylo dobré, pivo ušlo, slibovaná coca cola, sprite a fanta se nekonaly - pouze místní levnější verze, ne originály...a rozlévá se pouze od 10 do 22

odpoledne nárok na jeden ledňák

NICMÉNĚ HNED VEDLE JE TAVERNA PAXIMADI - JÍDLO VYNIKAJÍCÍ, PERSONÁL NEOBYČEJNĚ PŘÍJEMNÝ - VŘELE DOPORUČUJI :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

možnost využití bazénu - moc čistě nepůsobil...

personál se moc nestará, jako byste je ani moc nezajímali.... pokud něco chcete, musíte je uhánět a neustále se připomínat... vymámit z nich klíče od našeho nového apartmánu zabralo skoro půl dne....

wi-fi funguje pouze u baru u bazénu, jinde se k ní nepřipojíte

během oběda pravidelně čistí septik...

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře úúúúžasné. Čisté, pozvolný vstup do moře, vlny...paráda.

Lehátko si ale musíte zabrat už ráno... na počet hostů a na to, že se jedná o veřejnou pláž, je to malé. Pláž je písečná a není příliš udržovaná, sem tam tam narazíte na odpadky nebo nedopalky od cigaret.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V nejbližším okolí nejsou žádné atrakce, nic zajímavého. Zhruba 2 km je Cretaquarium - mořské akvárium (pěkné, vstup 9 Eur/osoba, musíte ale po silnici, není tam chodník ani promenáda), přibližně 1km od hotelu je centrum města s několika turistickými obchůdky zaměřenými na suvenýry.

Hned vedle hotelu taverna s výbornou kuchyní. Vedle ní místní supermarket, kam určitě budete chodit pro vodu - místní není pro středoevropana poživatelná.

Z druhé strany rozestavěný hotel.

Blue sky se nachází kousek od letiště )cca 10 km) - ráno a večer, každých 5 minut letadlo

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Vzhledem k tomu, že jsme nebyli ubytovaní v Blue Sky a na jídlo chodili do Paximadi, dovolenou jsme si skvěle užili :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Nejhorší dovolená - 23. 8. 2013 17:04

Krásné moře, za které Řekové opravdu nemůžou a ubytování - opravdu nejhorší dovolená na které jsme byli. Jídlo katastrofa, za celý týden z ovoce pouze melou, ale pouze pro pár prvních. Polévka nebyla ani jednou. Přehršle zeleniny a skopového. Jídlo se dováželo - nevařilo se na místě, proto pokud jste nepřišel mezi prvními 20, tak žádný výběr nebyl. Nechápu jak tomuto hotelu mohli dát 4 hvězdičky. HODNĚ DLOUHO DO ŘECKA NEPOJEDU - nedoporučuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání