Napsat recenzi

Blue sky není 4* s all inclusive, nýbrž 2* s plnou penzí

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 571x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Ubytování kategorie 4* Ubytování kategorie 4*
  • Koupelna s gumovým závěsem - 4* Koupelna s gumovým závěsem - 4*
  • Výhled na moře skrze beton Výhled na moře skrze beton
  • Lampička nad postelí Lampička nad postelí
  • Úložné prostory na single pokoji (krom nočního stolku žádný nábytek) Úložné prostory na single pokoji (krom nočního stolku žádný nábytek)
  • Ukliď si sám a vyškrábej zbytky do koše Ukliď si sám a vyškrábej zbytky do koše
  • luxusní kohoutky, zdobené rzí luxusní kohoutky, zdobené rzí
  • balkonové dveře 4* balkonové dveře 4*
  • Společná toaleta u bazénu Společná toaleta u bazénu

Pokud by byl hotel nabízen jako 2* s polopenzí, nemám výhrad. Ovšem my jsme si zaplatili 4* s all inclusive a to jsme nedostali. CK by si měla prověřit, zda ty 4* na zdi hotelu skutečně odpovídají nebo si majitel hvězdy jen tak plácnul. Pan majitel, ani CK sestavující zájezd zřejmě netuší, jak vypadá 4* hotel a co znamenají slova All inclusive.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel je omšelý, čistotou příliš neoplývá, rozhodně neodpovídá 4* úrovni! Je to maximálně 2* a to jen kvůli skvělé poloze u pláže, jinak by si nezasloužil ani to.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava se dováží odněkud mimo hotel, chuťově je to na jedno brdo, kdybych neznala řeckou kuchyni z dřívějška, myslela bych si, že je dost tragické. Ani jednou jsme neměli gyros, suvlaki, musaku nebo jiné vyloženě řecké jídlo, podobalo se to hodně stravě v závodní jídelně. Když jsme přišli později, než 15 minut po zahájení, moc jídla na výběr už nezbylo.

Nabídka pití tristní, chodili jsme si kupovat vlastní do obchodu nebo okolních restaurací. Rozhodně to nebylo all inclusive, ale polopenze s pivem, vínem, vodou a lacinou chemickou limčou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Zábava skoro žádná. Za týden 2x půl hodiny diskotéky pro děti, 2x týdně strečink před jídelnou, cvičitelka byla amatérka, která cviky prováděla špatně, což se dá ještě prominout, ale to, že na celý hotel měla 5 podložek, to bylo tragikomické. V nabídce byl ještě aqua-aerobic, který jsme však nenavštívili.

Majitelé jsou vcelku milí, avšak velmi líní. Nepřetrhnou se a podle toho vypadá okolí hotelu, stravování, "čistota" společných prostor i pokojů. Služby hotel vlastně žádné nenabízí, chybí i takový základ, jako je jeden člověk na úklid špinavého nádobí, hosté si musí po sobě talíře odnášet a zeškrabávat zbytky do koše. Je toto úroveň 4* hotelu?!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotel leží téměř u moře, silnice, přes kterou se přechází je slepá, takže na ní není velký provoz, pokud není víkend a nezažívá nájezdy místňáků. Pláž je relativně čistá, moře krásné, křišťálově modré.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nepořádek, stavby, výhled na beton. městečko nedaleko, ale malinké, po dvou návštěvách už není kam jít, ale mají tam skvělou cukrárnu, Interspar a najdete i jeden bankomat.

Sousední město Herssonisos je mnohem zajímavější. Nicméně i z Gouves se dají podnikat výlety půjčeným autem, motorkou nebo případně i MHD.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nebýt krásného moře a písečné pláže, byla by to dost katastrofa, ale skvělá koupačka to zachránila.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: recenze - 2. 9. 2013 20:49

Pisatel recenze pravděpodobně trávil dovolenou se mnou. Naprosto s pisatelem souhlasím, jenom ještě přidám, že většina nápojů je ředěná vodou, dokonce jsem viděl ředit mléko do kávy(tedy do obarvené vody) Nazval bych to hotel u Skrblíka. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání