Napsat recenzi

Blu Sky Beach 4.-11.8.2013

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 526x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celková úroveň hotelu i personálu je katastrofální. Personál je jedná velká početná rodina, která vše podřizuje svým příbuzným.

Ubytování  průměrně (3/5)

Vzhledem k tomu, že jsme byli ubytováni mimo komplex ve vedlejší vile, tak ubytování nebylo tak hrozné jako to měli ti, co bydleli přímo v komplexu. Za celý týden nebylo ani jednou uklizeno, takže všude písek a špína. Jediné co paní uklizečka zvládla, bylo vynesení odpadkových košů. Ručníky a osušky se v hotelu za celý týden nemění. Na naše požádání nám byly po čtyřech dnech vyměněny.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava neodpovídá ani dvouhvězdičkovému hotelu. Jídlo bylo dováženo asi hodinu a půl před otevřením jídelny. Naservírováno na pultech bez chlazení. V době oběda samozřejmě již studené, nebylo přihříváno. Celý týden vlastně studená strava. Kombinace jídel - např hrachová kaše,dušená zelenina, plněné rajčata rýži a skopové maso. Ani nenáročný člověk měl problém z tohoto výběru něco na ten talíř nandat.Polévky nebyly vůbec.

Jediné co se dalo jíst,byly většinou suché špagety, protože omáčka na ně, byly pouze rozvařená neochucená rajčata. Zelenina a saláty byly denně stejné a navíc i to, co zůstalo z oběda. Někdy to bylo i nakyslé. Denně byl červený a žlutý meloun - celý týden, ale pouze tehdy, když jste na oběd přišel včas. Jiné ovoce asi pravděpodobně neznají. Zákusky byly dva druhy.

Snídaně denně stejné, ani jednou nebyla žádná změna.K dispozici jeden druh sýra a jeden druh salámu..Džem, nějaké lupínky a to bylo vše.

K pití jste měli nárok na dva malé kelímky buď cola, sprite, fanta nebo pivo.

Jednou jsme ochutnali bílé víno, ale bylo tak naředěno vodou, že to snad ani nebyl vinný střik. Červené víno mělo teplotu čaje, takže jste pomalu musel foukat,aby jste se mohl napít. Také byla nabídka jejich destilátu - raki, která ovšem též byla ředěna vodou. Nikde nebyla dostupná pitná voda - pouze u baru - max. dva malé kelímky. Od 22.00 hod. jsme měli smůlu, majitelé šli spát, takže žádné pití ani voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

V nejhorším stavu byla koupelna. Protékajicí toaleta, nikde ani háček na pověšení ručníků. Odtékajicí voda ze sprchy se vracela kanálkem zpět doprostřed koupelny. Ostatní bych nehodnotila, protože na pokoj se stejně člověk chodil jen vyspat.

Bazén byl v době našeho příjezdu zelený, čistili ho jedenkrát za pobyt, takže krásná zelená voda po celou dobu pobytu. Dětský bazének sice nebyl zelený, ale bylo v něm větší množství písku a hodně chloru.

Personál podle mého nemá zájem.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře bylo pěkné, čisté. Pláž malinká, ale v týdnu dostačujicí. Horší to bylo od pátku do neděle. Cestovka neuvádí, že pláž je veřejná. Takže v pátek invaze domorodců a navíc početná rodina majitelů komplexu - večer si dali osušky na lehátka a pak máte smůlu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu je snad k nehodnocení. Vše rozestavěné - klasika řecka.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkově musím říci, že to byla nejhorší dovolená, kterou jsem kdy absolvovala. Neřídím se recenzemi, doufala jsem, že jsou nadnesené. Ale letos jsem litovala, že jsem nevěřila ostatním lidem, kteří již měli zkušenosti s tímto hotelem. Nedoporučuji tento hotel a nechápu, jak je možné že cesto ní agentura má tu drzost, tento hotel nabízet. Myslím si, že by měli vědět, co nabízejí a nebo mít alespoň zájem to nějak řešit, ale evidentně je to cestovní kanceláří úplně jedno.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání