Napsat recenzi

Podprůměrná dovolená ohledně stravování - v rámci hotelu Fereniki - restaurace Neorio

Recenze hotelu Metropol Sea Hotel *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 498x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená trávená čekáním ve frontě na talíře, příbory a ráno na čaj nebo kávu a strkáním se s neomaleným rusáky. To nám bohužel zkazilo celkový dojem naší dovolené. Bohužel jsem se nedala odradit recenzemi jiných klientů z hotelu Fereniki, domnívala jsem se, že to bude v hotelu Metropol Beach jiné, ale nemile jsem byla překvapena. Měli jsme All inclusive a velice jsme litovali! Dovolená ani není vhodná pro hodně malé děti, do moře vtéká řeka a jsou tam studené proudy a byly tam také často velké vlny. Jinak s ubytování (až na hluk pod okny z tropicana baru) a úklidem a plážemi jsme byli docela spokojeni.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování odpovídalo 3*, nejsme nároční, úklid byl perfektní a denně. Bohužel jsme s 2 letým synem byli ubytování hned vedle plážového baru Tropicana, kde se denně pořádali párty, takže jsme měli párty denně na pokoji, ale byli jsme naštěstí tak unaveni z moře, že jsme vždy nějak usnuli. V tomto ohledu bych hodnotila ubytování v hotelu Fereniki lépe, ten je dále od tohoto baru a nehrozí vám noční ruch!!!

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Děs a hrůza, čekání a strkanice v restauraci Neorio, cca 100m od moře. Absolutně nic nestíhali doplňovat, stravovali se tam klienti hotelu Fereniki a Metropol Beach, jen 3 malé automaty na teplé nápoje, ráno fronty, snídaně ok, stále stejné a dalo se vybrat, když jste měli štěstí a nesnědli vám to rusáci. obědy šli, nebylo tam tolik lidí, menší výběr, ale kvalita spíše podprůměrná - chtějí dost ušetřit, také se jídlo stále opakovalo, ovoce jen meloun, jablka a pomeranče. Večer hrůza, masa hladových lidí, fronty na talíře a příbory a když jste chtěli maso z grilu, tak jste tam trávili celý večer, jelikož rusáci si nosili přeplněné talíře, nebylo to tam vůbec nic a nijak koordinováno!!! Jinak inzerovaný bar u bazénu je, ale platí se tam!! A žádné Happy Hour - káva a zákusky se taky nekonala, jen káva z automatu a ráno tam věčně nebylo mléko a nebo i kafe. Dusivá buchta a nějaká růžová a hnědá pěna byla u oběda a u večeře, ale neměla jsem odvahu ji zkusit!! U bazénu, který je 150m od moře, si mohli dát akorát děti od 11 do 17h přeslazené 2 druhy džusů a nevzhlednou pizzu a buchtu nebo sušenky a lupínky, co byli na snídani, jednou jsme tam byli na džusu a vylili jsme ho, nedal se pít! Takže rozhodně All Inclusive nebrat, sice na baru, kde se podávalo jídlo, si můžete dát pivo, teplé víno a nějaké dva druhy místních koktejlů, ale kvalita je fakt děsná! Ve městě by člověk najedl příjemněji a rozhodně kvalitněji, fakt jsme hodně litovali že máme pobyt s jídlem a to myslím, že nejsme nijak nároční, nebyl spokojený fakt nikdo s kým jsme mluvili. Než jsme odjížděli, tak jsem četla recenze na Fereniki a myslela si, že jsou přehnané, ale musím si bohužel touto recenzí přisadit a všechny informovat o mých pocitech!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Standardně vybavené pokoje, dostačující, úklid perfektní, ale absolutně nezvládnuté stravování, viz. výše!!!!

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž spíše čistá, občas okolo sprch trochu nepořádek, dálo se to snést, 5 euro za slunečník a dvě lehátka a v ceně většinou 2 nápoje - pivo, nealko nebo nic moc frapé. Pozvolný vstup do moře a větší (občas velké) vlny. Moře spíše studenější přímo u hotelu, jsou tam studené proudy, ale dále od hotelu bylo teplejší, ale v krásné zátoce ve městě se skoro nedalo koupat, voda byla hrozně studená, nemohla jsem tam ani plavat, jak mi bylo zima a malý dostal histerák a už nechtěl do moře, takže zátoka bez vln super, ale moře s teplotou jako v přitékající řece fakt ne!!!Dva dny jsme měli dost velký vítr, takže byli ohromné vlny, určitě nevhodné místo pro malé děti, nemohli jsme je všichni dostat z bazénu, do moře se jim nechtělo!

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hezky situovaný hotel kousek od pláže a od města, ale hluk z tropicana baru z jedné strany, jeden bazén malý hned u pláže, byl tam brzo stín a druhý bazén cca 150m od pláže velký s brouzdalištěm, tam ale byl smrad, smrděli asi odpady! Jinak na fotkách CK je bazén z jiného hotelu (pozor), ale prý se tam může, ale nikdy jsme ho nevyužili, nebyl daleko, ale hned u něj seděli hosté, tak nám nepřipadal moc lákavý!

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Bohužel nám celkový dojem převážně zkazilo stravování a studenější moře a také velký hluk z tropicana baru hned pod okny!!! Takže určitě bych hotel svým známým nedoporučila!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání