Napsat recenzi

Mare Monte Beach ****

Recenze hotelu Mare Monte Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 041x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vynikající rozhodnutí - přijedeme zase!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Denní výměna ručníků, personál milý, vstřícný, každé 3 dny nové lůžkoviny, vše funkční, sušák na balkoně, klimatizace zdarma na pokoji i na balkoně, televize, možnost výměny osušek na pláž na recepci hotelu - nemám jedinou námitku. Vše super!

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

To samé, neskutečně milý personál, víno i voda k obědu i večeři zdarma, ovoce, výběr ze zeleniny, dresinků, sýrů, oliv, chleba, zkrátka co hrdlo ráčí (brambory, těstoviny, rýže, maso kuřecí, skopové, vepřové, mořské plody ......), zákusky, zmrzlina atd. Nemám námitku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vynikající - možnost hrát petang, minigolf, dětské hřiště, na pláži převlékárna, sprchy, u pláže krásně udržované WC, animační program Francouzů neskutečně organizovaný (večer vystoupení v amfiteátru, taneční večery, zumba, aquaaerobic, country tance, strečink, step, salsa, šachy, karetní hry .....) pořádané u bazénu, v hotelu dále kulečník, ping pong, masážní křesla, všude čisto, uklizeno - bez námitek

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Udržovaná, čistá, rozlehlá pláž přímo u hotelu, krásné moře zpočátku mělké, bez kamenů nebo kamenných plátů - vhodné pro děti a starší lidi, písek jemný, nelepivý, lehátka a slunečníky zdarma, osušky na pláž zdarma - připraveny v pokoji, v sezoně vodní sporty, vodní skutry, paragliding, jízda na banánu - bez námitek

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Pro některé pokoje blízkost silnice, ale nejedná se o nic dramatického. Mnozí z nás u silnice bydlí, nebo jim kolem oken jezdí tramvaje. Stačí zavřít balkon a pustit klimatizaci. Zpočátku lidé hartusilli, ale nakonec na výměně pokoje nikdo netrval a všichni od výměny upustili. Byli spokojeni a pro hotel pěli samou chválu.

V areálu malý minimarket, ostatní obchody v cca 1,5 km vzdáleném krásném Georgioupolosu.

Možnost výletu do Kavrosu - cca 2 km na nákupy - několik obchůdků u silnice nebo do krásného 32 km vzdáleného Benátčany vybudovaného Rethymna.

U hotelu zastávka busu (jede každou hodinu) a výletního vláčku.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Setkala jsem se tam s párem Belgičanů. Jezdí sem již 22 let! A já jsem teprve začala , ale určitě v tom budu pokračovat. Ve strovnání s jinými hoteli i s více hvězdičkami atmosféra tohoto hotelu je nenapodobitelná, doslova rodinná, pohodová, nenašli jsme to nikde v okolí.

Neutratíte tu ani korunu. Není problém si vodu v restauraci načepovat a vynést, ovoce také. Při all inclusive vše k dispozici, prostě zaplatíte pobyt a jen si užíváte a ke každému hostu je doslova individuální přístup.

Škoda, že jsem o hotelu nevěděla již dříve.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání