Napsat recenzi

Jaroslava Morová

Recenze hotelu Mare Monte Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 652x
Recenze se líbila: 209 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velice pěkná dovolená, ve velmi pěkném a příjemném prostředí, pro kterou jsme se rozhodli 2 dny před odletem, hotel byl čistý, pořád zde někdo něco uklízel, venkovní bazén dost velký a pořád čistý, vše okolo uklizeno. Vzhledem k tomu, že zde byla tak na 80% klientela v důchodovém věku, což pro ty, kdo chtějí klid, bylo naprosto super, tak jsme si skutečně odpočinuli, kdy klienti byli hlavně Francouzi, cca. 10% Němci a zbytek my - Češi a Slováci.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotel odpovídající v nabídce, denně uklízeli, vyměňovali ručníky, osušky a vše doplňovali, ikdyž je hotel umístěn kousek od hlavní silnice, je oddělený stromy a travním porostem a dále zahradou s palmami na některých místech, tak je zde vcelku klid a při zavřených oknech není téměř nic slyšet, jediné mínus - klimatizace, která v horkých dnech musí být zapnutá a je trošku hlučnější, ale nic strašného.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo výborné, velký výběr zeleniny i ovoce při každém jídle, sušené ovoce, spoustu druhů oliv, sýrů, zeleninových a luštěninových salátů, mořské ryby a saláty s mořskými plody, výběr i pro vegetariány a vegany, a všemu vévodily luxusní dezerty, kterým nešlo odolat. k obědu i večeři vína, pivo, a každý dostal panáčka rakie pěkně na slehnutí, a to tedy bylo potřeba ....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel je perfektně vybaven vším, co je potřeba na super dovolenou, několik francouzských a řeckých animátorů se staralo o celodenní zábavu, cvičilo se denně v bazénu, moři, od jógy po aerobic a strečink, každý večer byl animační večer s tématickým zaměřením - např. řecké tance, disco, červenobílý večer atd. Animátoři se velicei snažili, byli přátelští, milí, ochotní a sympaticky milí. na pláži byla půjčovna skůtrů, kajaků, šlapadel, možnost se proletět rogalem nad mořem, takže kulturního vyžití dost, každý si vybral. Od CK F**** jsme měli možnost 15-ti min. masáže, čehož jsme využili a byli moc spokojeni. Služby perfektní. Byly zde nabízeny jak ze strany CK, tak hotelu různé výlety, kdy se dalo opravdu vybrat, a byly perfektně zorganizované. ze strany hotelu nám bylo umožněno otevření jídelny o hodinu dříve, než byl obvyklý čas, takže opravdu perfektní, ochotný, vstřícný a milý personál.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž pěkná písčitá, s oblázkovým vstupem do moře, upravená a čistá, v tomto stavu byly i lehátka a slunečníky, kterých bylo dost pro všechny, jak u moře, tak u bazénu pod stromy a palmami, takže jich bylo dost i při plně obsazeném hotelu, vstup do moře naprosto super, moře perfektní,ikdyž byl říjen, bylo teplé, 25 st.C, občas foukal vítr, což je v tomto období normální, ikdyž nám delegátka tvrdila, že zde foukal silný vítr celé léto a nefouká tak od polovičky září. moře čisťounké.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Možnost procházek venku od hotelu vcelku nic moc, přece je jenom hotel u hlavní silnice, ale po pláži jsme se dostali procházkou do nedalekého městečka, možnost jet kamkoliv místními autobusy nebo taxislužbou, čehož jsme 2x využili do města Rethymnon za 27 EUR, řidiči ochotní, poradí, finančně přijatelné, z recepce Vám dají informace, jaké budete potřebovat. možnost zapůjčení vozidla, čehož jsme také využili - na 1 den 46 EUR, 4 den je zdarma.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkově se nám zde moc líbilo, téměř vše bylo fajn, a je to poprvé, kdy bychom se někam do nějakého resortu s rodinou vrátily, v počtu cca. 40-ti dovolených .... takže za nás hotel Mare Monte Beach na Krétě DOPORUČUJEME.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání