Napsat recenzi

Dovolená v Damnoni Bay

Recenze hotelu Sokol Resort (ex Damnoni Bay) **** (Řecko - Kréta - Damnoni)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 639x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Strávili jsme poměrně pěkný týden v hotelu Damnoni Bay na Krétě. Hotel je spíše pro nenáročnou klientelu, která touží poznávat krásu a okolí.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování poměrně dobré na počet hvězdiček, ale když fouká vítr (což v této oblasti je dosti běžné), tak je to hrůza, obzvlášť tam, kde není krytý balkon. Ze začátku jsme bydleli v pokoji s balkonem, avšak nekrytým. Výhled byl nádherný, avšak noci byly hrozné a na balkon se vůbec nedalo otevřít. Vítr byl tak silný, dveře na balkon netěsnili, takže jsme je museli vycpávat hadry, aby nelomcovaly a mohli jsme v klidu spát.Po 2 dnech nás na žádost přestěhovali, výhled už nebyl takový, ale alespoň jsme mohli ráno nebo večer pěkně při skleničce posedět na balkoně a v noci jsme mohli mít otevřené dveře na balkon.Takže pak jsme byli s ubytováním spokojeni.

Hotel však neprovozuje služby jako buzení (při brzkých ranních odjezdech se musí člověk spolehnout sám na sebe) a při odjezdu se čeká venku.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Jídlo nic moc. Navíc se muselo chodit brzo, jinak člověk měl smůlu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení pokojů slušné, úklid dobrý. Jen by bylo zapotřebí vyměnit dveře, které netěsní. Personál: číšník, recepční, uklizečka - dobrý. Hotel bez animačních programů a bez služby hlídání dětí (myslím, že moc pro děti to tu není), bazén bezva, čistý jen studená voda.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž dál od hotelu DB, přístup po schodech a prašné cestě. Jedná se o hotelovou pláž hotelu Hapimag, pláž čistá bezpečná, voda však studená. Lehátka a slunečníky pro hotel Hapimag zdarma, pro Damnoni Bay a ostatní za poplatek. Jinak je možné využívat dalších nádherných pláží cca 0,5 - 1 km. Vodní sporty jsou na pláži organizovány. Jinak je možno využít sportovních plážových aktivit hotelu Hapimag. Z této pláže jezdí lodě i na nejkrásnější pláž na pobřeží. Cena 15 € za zpáteční lístek.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu skvělé pro pěší turistiku, horské tůry. Do Plakiasu je to tak 1 - 2 km.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Kdyby neustále nefoukal vítr (občas to bylo příjemné, občas písek až řezal), tak by to bylo nádherné klidné místo pro dovolenou na odpočinek a pěší turistiku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mila: Hotel Damnoni Bay - 6. 7. 2014 8:36

Hotel opravdu odpovídá 2*, ale všude čisto, jídlo odpovídalo 2* ( mě to stačilo, nečekala jsem žádnou rozmanitou kuchyň - prostě 2* ), krásná pláž kousek od hotelu,za ( celý týden po mě nikdo nechtěl poplatek za lehátka- nanašla jsem ani ceduli o poplatku ) , sprchy, WC.Postrádala jsem ale aspoň malý obchod s vodou, (musela jsem až k mizerně zásobené pumpě 10 min. od hotelu.)džusy, suvenýry- mizérie, v Hapimagu nebylo prakticky nic. V rámci procházky bylo fajn si vyrazit do města Plakias ( 3,5 km v pohodě ), kde bylo všechno Zmiňovaný vítr byl, ale to bylo v horku příjemné. Doporučuji, kdo hledá klid, krásně koupání, krajinu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání