Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Talea Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 186x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • 1x ramínko ve skříni 1x ramínko ve skříni
  • plíseň, špína plíseň, špína
  • plíšeň plíšeň
  • pokoj s plísní pokoj s plísní
  • pokoj s přistýlkou - nedalo se hnout pokoj s přistýlkou - nedalo se hnout
  • roztrhané vetché povlečení roztrhané vetché povlečení
  • špína špína
  • zanedbané wc zanedbané wc

Velké zklamání-vyhozené peníze - Kč 82.182,-/osmdesátdvatisícejednostoosmdesátdva korun českých/ - 3 dospělí a dvě děti ve věku 15 a 6 let za týdenní rekreaci!!

Reklamace růžovou CK zamítnuta, i když nám ji delegát potvrdil, prý jsme měli volat horkou linku, že to bylo v pokynech. To jsem nějak přehlídla. Chybami se člověk učí...

Poslední věta - prý můžeme jet s růžovou cestovkou příště a dají nám Kč 500,- /pětset korun českých/ slevu na osobu.

Souhlasím s recenzí s paní Alicí a se všemi ZÁPORNÝMI RECENZEMI, JE TO PRAVDA PRAVDOUCÍ!!!!!!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování – vybydlený hotel, malé pokojíky, plíseň v pokojích, zatuchlé pokoje, vlhko, špína, zápach z klimatizace, žádné větrání, vodovodní baterie zastaralé a zarostlé vodním kamenem, sprchový závěs plesnivý. Vetché staré povlečení, výměna ručníků a povlečení 1 x za pobyt- 3 den po příjezdu. Neskutečný hluk včetně hádání se zaměstnanců a pára z prádelny. Žádné mýdlo! O toaletní papír jsem si šla požádat na recepci, donesla mi jej uklízečka a pak už to bylo v pořádku. Tekla téměř pořád jen studená voda.

Po dlouhém přemlouvání pana delegáta Roberta nám byl 1 pokoj vyměněn. Více neměli a zájemců bylo mnoho.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Strava: Neodpovídala all inclusive! Velká fronta na nápoje, dávali jeden kelímek pro osobu. Půl hod před obědem, či večeří nápoje nevydávali, prý museli chystat jídlo.

Nebyly nikde žádné barely s pitnou vodou, že bychom si mohli načerpat. Museli jsme si vodu kupovat! Žádná hygiena, špinavé sklenice, talíře mokré, utírali jsme si je do ubrousků. Ubrusy špinavé. Slečna – paní, která měla na starost doplňování jídla, dlouhé černé nesepnuté vlasy a velice nepříjemná.

Malý výběr jídel. Jogurt řídký - ředěný mlékem, či vodou. Koupený v obchodě vypadal úplně jinak – hustý a výborný. K snídani staré oschlé pečivo,většinou párečky, lečo???-paprika s vejcem neidentifikovatelné chuti a ještě horšího vzezření. Kečup a hořčice u snídaně na vyžádání. Marmeláda 2 druhy, „nutela“

K obědu i večeři nedovařené brambory, vše přesolené. Nejčastější menu – vařená kuřecí křídla včetně peří, občas kuřecí stehýnko, 1x gyros,1 x suvlaki, 1 x tzaziky, občas rýže, těstoviny denně, buď špagety nebo jiné-naše nejčastější strava k večeři i obědu.

Zelenina často okoralá, muselo se vybírat.

Ovoce – meloun k večeři i obědu a kolečka pomeranče- stále stejné.

Zákusky –žluté a červené želé – denně, 2 x pěna z toho 1x bílá, 1x čokoládová.

Odpolední káva pouze do kelímků z umělé hmoty, zákusek – každý den stejný piškot 3x3cm.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Možná pár pěkných pokojů na focení pro ck, nebo pro VIP hosty, nevím.

Neochota, neochota, neochota........

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jediné pozitivum - moře. Sice se platilo za lehátka a slunečník, ale to jsme byli informováni ck.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Velké zklamání! Draze zaplacená zkušenost!

Tento hotel NIKDY VÍCE A RŮŽOVOU CESTOVKU TAKY NE!

Fotku jsem přiložila pouze jednu, nejde mi to. Zkusím poslat na recenze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 62 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání