Napsat recenzi

Vcelku pěkná dovolená

Recenze hotelu Talea Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 430x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Protože jsme nenároční,tak zájezd zhruba splnil naše očekávání,ikdyž bylo několik nepříliž podstatných věcí,které by se snadno daly zlepšit při troše snahy ze strany provozovatelů hotelu.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Plus:blízkost pláže ,téměř každodenní úklid. Mínus:zanedbaná údržba-v koupelně neustálý zápach zřejmě z důvodu nesprávně fungující kanalizace/z odpadní guly vyvěrala odpadní voda z pískem a znečišťovala podlahu.Silně vrzající postele,nedostatek zásuvek/pouze jedna/takže při dobíjení telefonu bylo nutno odpojit chladničku.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Velký výběr zeleninových salátů,malý výběr masitých pokrmů,absence moučníků.Z nápojů se dalo pít pouze pivo,které však někdy barmani točili do horkých skleniček zrovna vytažených z myčky.Tyto skleničky připomínající legendární skleničky od hořčice,ze kterých se u nás pilo těsně po II.svetové válce.Objem cca 2dcl,takže se člověk hodně naběhal...Ke konci pobytu se nám strava zdála příliž jednotvárná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Téměř nefungující WIFI připojení,bar na pláži-nápoje se platili! Což v jiných hotelech je zdarma v rámci All-inkluzive.Služby personálu v normě.Služby delegátů problematické-při příjezdu nás řidič vysadil s kufry na hl.silnici a jděte,ani jsme pořádně neveděli kam máme jít./recepce cca 200m klikatými uličkami rozlehlého areálu hotelu.Málo lehátek u bazénu.Pro velké množství rekreantů nedostačující prostor bufetu,takže velké fronty na jídlo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nejlepší z celého pobytu bylo čisté moře s pozvlovným vstupem z písečné pláže.Negativem byla velká přehuštěnost slunečníků s lehátky.Kdo neměl zaplacená lehátka,byl nucen pobývat na okrajích se špatným vstupem do vody/kameny a chaluhy/

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu několik obchodů s téměř stejným značně omezeným sortimentem. Jinak přírodní krásy okolí vše negativní značně vykompenzovaly.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkem povedený zájezd až na několik věcí,které by se dali zlepšit.Vzhledem k ceně super last minute dobré.Klienti,kteří zaplatili plnou cenu však mají mnoho důvodů ke stížnostem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 62 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání