Napsat recenzi

Pro nenáročné

Recenze hotelu Talea Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 631x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Kromě stravy převažují asi kladné dojmy. Nejde to asi srovnávat s ALL IN v arabských zemích. Řecko je prostě už takové. Někdo tu psal, vzít jen snídaně. I kdyby to šlo, tak už v půlce zájezdu se dostanete daleko přes cenu zájezdu s ALL IN, pokud se budete stravovat v tavernách. Takže s ohledem na cenu a jinak výborné umístění hotelu u pláže to prostě běžně odpovídá řecké představě o službách tříhvězdičkového hotelu. Ale sám vím, že to umějí i v Řecku dělat mnohem líp.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

No nevím jak ostatní co zde píšou, ale my asi měli štěstí, že pokoj byl hezký asi po rekonstrukci. Dostatek nábytku a čisto. Uklízelo se každý den. Co nechápu je u pěkné nové koupelny udělat závěs místo kabinky. Koupelna byla soustavně vytopená a dlažba pak dost klouzala. Také nějaká polička pod zrcadlo by se hodila

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Strava dost jednotvárná. Dva druhy masa, ale pokud jste nechtěli stát frontu na stůl a přišli později, již byl jen jeden druh. Nedostatečná kapacita jídelny a terasy a museli jste stát potupnou frontu do jídelny. Celkově kvalita za řeckou kuchyní značně pokulhává. Zaplníte žaludek, ale nic na co by člověk vzpomínal. Když si chcete odnést hezký zážitek, stojí za to alespoň jednou navštívit nějakou místní tavernu. Nepochopitelné pro 3,5 hvězdičkový hotel a ALL IN bylo pití. Čepovalo se to nejlevnější a tak je nepochopitelné, proč to nebyla samoobsluha. Jeden pomalý zaměstnanec, který si sám při narůstající frontě ještě myl i nádobí a pak místo aby plata se sklenicemi prohodil, to čepoval do teplých sklenic rovnou z myčky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Nedostatečný počet lehátek u bazénu. Klienti převážně z Ruska a Polska pak nechávali na lehátkách ručníky trvale i přes noc, aby jim je nikdo nezabral. Otvírací doba bazénu 10-18 je také trochu okleštěná, nevěřím že na čištění bazénu je třeba 16 hodin! Spíš to je opět lenosti personálu, protože u bazénu musí být dohled.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Zde není asi co vytknout. Hezký pozvolný vstup do čistého moře a čistá pláž. Pláž byla trochu přeplněná, ale byla sezóna. Lehátka za 6 EUR byly k dispozici i když jsme přišli v 10 hod. Velmi oceňuji umístění hotelu u pláže

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Spousta taveren a kaváren.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Díky umístění hotelu a pláži to byla hezká dovolená. Jídlo ale celkový dojem kazilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 62 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Alena Neklová: strašná zkušenost - 22. 8. 2015 9:33

Pokažená dovolená, strašný pokoj(jak na ubytovně č.707),strava stále stejná, Řecký jogurt ředený mlékem,ovoce meloun+na kolečka nakrájený pomeranč, málo nádobí,dopolední a odpolední káva do umělohmotných kelímků,ze zákusků jen bábovka na plech,a zákusek jen směšný jeden kousek dám do ubrousku,fronta na maso,pítí,jen sladkosti žluté nebo červené želé a nějaké blafy(pěny), nedostačující kapacita jídelny, na vše se čeká ve frontě jak za komoušů,bar u pláže za EUra,pro pití chodit 150metrů i po schodech(des),za vše chcou jen EUra,byla jsem tam s dcerou a vnučkou, četla jsem před koupením dovolené recenze(nevěřila), tento Hotel opravdu nedoporučuji,příroda překrásná,moře taky ,ale personá!!!!jen jeden číšník se choval jak se má chovat ke klientele,s pozdravem Alena Neklová reagovat

Brandovka: Strava hrozná - 23. 9. 2015 23:06

Řecko miluji ....ale co jme zažili že stravováním děs a hrůza .Jeden den se to celkem dalo ale ostatní dny, tak jak už zde bylo řečeno se jídlo opakovalo dlouhé řady na vše. Personál neochotny a u masa nad vámi stali jak draby člověk měl skoro strach si vůbec naložit na talíř. Ale jinak dovolená byla úžasna moře čisté a výlety ani memluvit stali zato . Určitě se do Řecka ještě podíváme☺ale do této destinace určitě ne. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání