Napsat recenzi

Pohroma!!

Recenze hotelu Talea Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 755x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měli jsme koupen pobyt v hotelu Flisvos Beach,Rethymno s polopenzí. Po příletu na letiště v Heraklionu nám bylo sděleno,že v tomto hotelu není místo! a že budeme ubytováni v letovisku Bali v hotelu Talea Beach a jako kompenzaci budeme mít all inclusive(asi 40 km od původního hotelu). V tu chvíli nemůžete než souhlasit (odjezd z domova v 01.00,odlet 04.55 ráno). V letovisku Bali jsme byli již 2x - smůla!!!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Protože jsme byli hosté navíc,tak jsme čekali na pokoj poměrně delší dobu - cca 4 hodiny. Nejdříve nám nutili tzv. sklepní pokoje,poté jsme postupovali až pod střechu a nakonec skončili unaveni v 1.patře. Pokoj normální, klima, TV(ČT24),sprch.kout,WC, lednička,balkon. Pouze 1 zásuvka na pokoji(v koupelně ne),v případě použítí druhé,nutno vypnout lednici! 4x za 7 denní pobyt po 22.30 netekla teplá voda.Sem tam komáři.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

ALL INCLUSIVE CHA CHA CHA! Hotel nemá svojí kuchyni(jídlo bylo dováženo).V prvních dnem na hotelu byla velká,silně nenažraná polská skupina a pokud jste se s nimi nechtěl přetahovat o jídlo,šel jste déle a pak na Vás zbyla zelenina nebo vařená kuřecí křidélka(což bylo "oblíbené" jídlo - asi 4x za pobyt).U nás to dělají maximálně Vietnamci,nevím která restaurace si to dovolí nabídnout! Ke konci se to zlepšilo,protože Poláci odjeli.Poláci během oběda a večeře komzumovali velké množství alkoholických nápojů v rámci AI( Rakija a Ouzo - to je výběr!!),tento alkohol se mohl podávat až po skončení jídel - jinak ještě místní pivo Mythos, bílé a červené víno z bag boxu,voda,káva a nealko z mixu.Přestože všude okolo roste spousta ovoce,my jsme měli kompotované - až poslední den meloun.Už se mi na to nechce vzpomínat!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Bazén u hotelu,málo lehátek.Venkovní bar - vše si člověk musel platit!.Personál nezájem - klasický Balkán, internet stále padal.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž hned u hotelu(6 euro slunečník + 2 lehátka - to je pohoda),moře čisté - to vše známe z minulých návštěv.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Bali je malé letovisko,takže máte vše hned projité.Jezdí zde vláček - okružní jízda 6 euro (asi 1 hodina).Kousek od hotelu větší market se slušným výběrem(kupoval jsem tam vína),jinak hodně minimarketů a různých restaurací a obchůdků.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Bali jako takové je velmi klidné letovisko s možností výletů,jak pěšky(klášter),tak lodí (Panormo,aj.) a autobusem(Heraklion nebo Rethymno - kam jsme také jeli na výlet - pěkné).Ještě nám byl nabídnut v rámci kompenzace výlet do Heraklionu (na který jsem měl nárok zdarma v akci 55+) bez průvodce(vlastně byl polský - volný rozchod tržiště a pevnost v přístavu).Kdyby jsme zde nebyli potřetí,klídek,pohoda - až na ten hotel!!! Takže za ten jiný hotel dávám poze dvě hvězdy. Hodně ubytujících si stále na něco stěžovalo. Jo a ať nejsem jen pesimistický,delegát Robert Navrátil se velmi snažil o nápravu,ale na to byl malý pán.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 62 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání