Napsat recenzi

Od CK spokojenost, pobyt 25.6.-3.7.2015

Recenze hotelu Talea Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 622x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Výlet na Elafonis Výlet na Elafonis

Bali krásná část Kréty, pro poklidné rodinné soužití. Plno zeleně, hotel čistý, příjemný personál. My s pokoji problém neměli a to jsme byli 2 x 4 členná rodina. Jídlo trochu horší, ale vždy jsem si vybrali.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Krásný výhled, čistota, nové matrace, TV, funkční WiFi už z balkonu. My jsme naštěstí měli opravdu pěkné a čisté pokoje. Někteří lidé, nám řekli, že mají problém se zápachem v pokoji, plísní apod..

Vybavte se něčím na komáry (spíše elektrickými odpařovači) !!!!! Potvory kousací :-)Klimu jsme nepouštěli.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Člověk by si měl uvědomit, že je na jihu a některé jídlo (chuť, suroviny, úprava) není zcela totožná jak u nás. My jsme si vždy něco našli, ryby, maso, luxusní zapečené maso v listovém těstě, grilovaný paprikový lusk s feta sýrem v bylinkovým koření, zeleninové saláty byly také dobré, pečená zelenina též.

Je pravda, že se občas našlo něco nepoživatelného. Smutné bylo, když byla roláda na večeři a pak ji dali i na následný den k obědu. Ani se ji nesnažily nějak "upravit" abychom to nepoznali.

Pro děti by měli mít lepší výběr než jen těstoviny. Dvakrát tam dali krokety. Byla i bramborová kaše.To bohužel dospělé lidi nenapadne, že jsou zde děti a naberou si vše pro sebe. No prostě nepřekvapují :-P. Ovoce melouny,pomeranče a jablka. Dezerty čoko a vanilkové pěny, pudink.

Snídaně byly strozejší. Jak zde již někdo psal, poslední den už jsme nevěděli co si dát.

Docela nás překvapilo, že zmrzka byla pouze pro děti a muselo jít dítě s vámi, pokud jste ho chtěli vzít pro něj sami jako důkaz. Ale na to si člověk zvykne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Klasický styl Řeků, období krize v Řecku jsme nijak nepociťovali. Personál příjemný a to, že byl pomalejší...hold jsou to jižané :-)...Však jsme na dovolené :-). Příjemná animátorka.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Prvně jsme se lekli pláže, byla naprosto zasekaná lidmi. Moře kalné. Druhý den jsme našli úsek, kde tolik lidí již nebylo a i moře bylo čisté. Několikrát jsme zažili krásné vlny. Pláž čistá, chaluhy byly 6 ten pobytu. Jinak OK.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Po pláži toho moc nenachodíte, kolonády tady žel nejsou. Tak za 3 dny už vše znáte a vydáte se směrem větší město a pod.. Byli jsme autem na růžové pláži v Elafonis, tam to bylo nádherné, bych srovnala s Maledivy.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Myslím si, že je důležité, mimo jiné, jaký je člověk typ, buď hledá problémy nebo je v pohodě. My jsme si užívali a odpočívali. Vracet se na Bali nebudeme, protože poznáváme pokaždé něco nového.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 62 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání