Napsat recenzi

Nikdy více do tohoto hotelu!

Recenze hotelu Talea Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 253x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zahrada hotelu zahrada hotelu
  • pokoj, ve kterém jsme bydleli pokoj, ve kterém jsme bydleli
  • náš pokoj náš pokoj
  • koupelnička koupelnička
  • detail baterie detail baterie
  • miniaturní sprchový kout miniaturní sprchový kout
  • sedátko se zažranou špínou se nedalo použít sedátko se zažranou špínou se nedalo použít
  • stěny nahrubo omítnuté jak ve chlévě stěny nahrubo omítnuté jak ve chlévě
  • vstup do pokoje vstup do pokoje
  • zahrada hotelu zahrada hotelu
  • bazén hotelu bazén hotelu
  • pláž u hotelu pláž u hotelu

Nejhorší hotel, ve kterém jsme kdy trávili dovolenou u moře! Ubytování jako ve chlévě, strava ohřívaná, ve skutečnosti žádná avizovaná a zaplacená All inclusive, ale s bídou plná penze, kdy co se nesnědlo k večeři vám ohřáli druhý den k obědu. Stále se čekalo ve frontách na jídlo i na pití. Personál nepřívětivý. Všude samé schody, bar s nápoji během dne k dosažení pouze po schodech - cca 15. Bar na pláži byl za poplatek.

Absolutně nevhodný pro rodiny s dětmi v kočárku a pro seniory s pohybovými obtížemi!!!

Škoda, protože hotel má pěknou polohu u písčité pláže, tvoří ho několik staveb situovaných v krásné udržované zahradě a kolem bazénu.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Jak ve chlévě - neomítnuté zdi, nábytek chatrný, z minulého století. V koupelně miniaturní sprchový kout s léta používaným nečištěným závěsem. Sedátko na WC pro zažranou špínu se nedalo používat. Klimatizace šla, ale sama se nevypnula. Lednička byla, ale dělala takový rámus, že jsme ji na noc vypínali. V pokoji nebyla jediná židle, jediný stolek, na balkonku jsme místo stolku měli sedátko bez opěradla! O čisté povlečení jsme si museli říkat. Trezor, ač v katalogu slibovaný, byl pouze na recepci.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

All inclusive to rozhodně nebyla. Snídaně celý týden stejné - 1 druh nepoživatelného sýra, 1 druh přesoleného salámu, míchaná vejce s přemírou nakrájeného párku. K tomu 2 druhy slaného pečiva. Sladké - třeba vánočku jsme za celý týden neviděli. Máslo jsme všichni uždibovali z větší hrudky, 2 druhy marmelád a něco jako tekoucí, naředěný med. K obědu ohřáli, co zbylo od večeře. K večeři byly 3x za sebou jen pečená kuřecí křidélka, někdy kromě toho nabízeli i kousky vepřového či skopového masa. Zákusky nebyly - jen želé a pěny. Avizované občerstvení během dne byla fronta na 1 čtvereček cca 4x4x4cm nějaké buchty, který číšnice přidělovala na osobu v době od 16 - 17 hod.V době melounů a spousty jiného ovoce jen samé na plátky nakrájené pomeranče. Také v katalogu uvedené Barbeque se nekonaly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu zastaralé, jakož i vybavení jídelny - jediný samoobslužný automat na 2 druhy džusu, dva na jediný druh kávy - to se fakt jinde nevidí. Na pokojích této kategorie by rovněž neměl chybět fén na vlasy. Personál hotelu se na hosty neusmíval. Výjimkou byla česká animátorka Katka, která se o nás po celou dobu pobytu vzorně starala.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jediné, co tady bylo výborné - písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, nádherné moře bez velkých vln a čisťounké!

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Krásné, řecké!

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Předražený hotel, předražené služby. Neodpovídá kategorii 3 hvězdiček.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 62 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání