Napsat recenzi

nespokojenost

Recenze hotelu Talea Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 510x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Okolí krásné, ale to bylo vše. Jídlo velice špatné, z týdenního pobytu bylo na snídani máslo jen jednou. Ovoce žádné, jen nakrájené pomeranče na tenká kolečka a jablka. Maso vydáváno obsluhou, která se podivovala když jsem chtěl více než měl v úmyslu mi dát. S pitím také problémy. Náprava žádná. Na chodbě před pokojem dvakrát šváb, na upozornění mě delegát řekl, že to patří k místnímu koloritu. Nemínili jsme si kazit dovolenou tak jsme se nad toto povznesli a užívali si krásného moře a přírody.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

průměrné

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

velice špatná, nedoplňovalo se, žádné ovoce

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

personál lhostejný, neochotný

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

krása

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

krása

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hotel, služby katastrofa, ale to vše nám vyvážilo okolí a moře.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 62 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Romana: nespokojenost - 22. 6. 2015 11:44

Naprosto souhlasím s autorem Neumann. Okolí je moc hezké, ale ochota personálu špatná a jídlo katastrofa. Odpolední svačiny jsme se dočkali až po několika urgencích, k obědu celý týden to stejné, ovoce jsme se dočkali taky až po urgenci - spíše revoluci všech přítomných a to jen pomeranč a meloun. Nic si samozřejmně člověk vzít k bazénu nemohl. Jedné osobě chtěli dát jen jedno pití, takže když byl vyslán jeden člověk pro občerstvení pro skupinku lidí, měl smůlu, zmrzlinu člověk dostal jen po předložení dítěte, jako důkaz jeho existence.Delegátce jsme to samozřejmně několikrát nahlašovali, ale nebydlela ve stejném hotelu, takže vždy řekla, že to pořeší, ale asi měla jiné aktivity. Bezva byl bazén pro děti, ale čistili ho vždy každé dopoledne, takže děti museli hladově čekat na břehu - bohužel asi neměli večer čas, a ráno si nechtěl nikdo přivstat. Doporučit bohužel nemůžu, ale je to škoda, protože okolí a moře krásné a blízko, takže kdyby zlepšili stravu a ochotu a přístup k hostům bylo by to super. reagovat

Jarka: Re: nespokojenost - 10. 7. 2015 20:55

Naprosto souhlas s autorem i komentářem. Rozhodně doporučuju tento hotel IGNOROVAT!!! Doporučte jen tomu koho chcete opravdu naštvat, nebo se pomstít. reagovat

Mirka: Re: nespokojenost - 16. 7. 2015 12:28

naprosto souhlasím s Romanou, jídlo byla katastrofa a naprosto kvůli tomu tento hotel nedopouručuji a je to škoda, protože o ubytování, pláž a okolí je moc pěkné reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání