Napsat recenzi

Kronos-Bali-Kréta

Recenze hotelu Studia Kronos (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 757x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž Evita Pláž Evita
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu

Bali nic moc, typické menší turistické středisko bez původní zástavby, ubytování odpovídající ceně - vyhovující, moře a hory - krása.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Velmi dobré umístění, blízko moře, vybavení odpovídající ceně, dostačující, výhled z balkonu na hory, zátoku Bali i na volné moře, úchvatný pohled na vycházející slunce přímo z postele :-). Pokoj č.l 12 - slunečník, fixovaný tunou izolepy k zábradlí, takže se nedal ani sklopit, ani natočit...Občas si díky doléhajícímu hluku z hotelů připadáte jako svědek hromadného veselí na rekreaci ROH, leč naštěstí se nedělo často.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravovali jsme se sami, taverny v okolí na zhruba stejné cenové úrovni, pečivo a ostatní základní potraviny lze koupit v marketech či pekárně pár kroků od studií.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Výměna ručníků i povlečení 1x za pobyt, denně vytírání podlah a vynesení košů. Vybavení kuchyňky - na řecké poměry docela slušné, pokud nevychystáváte jídla o 4 chodech a vaříte jen občas :-). Bazén - příjemný relax, i když námi nebyl příliš využíván.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře samo o sobě krásné, městskou pláž jsme moc nevyužívali - vadila místní komunikace, pláž u přístavu - o něco lepší, pláž Evita - super, chodili jsme převážně tam, čistá voda, méně lidí, především a hlavně občanů Ruska, kterými bylo Bali přímo zahlceno, nejsem xenofobní, ale stačilo:-(

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V Bali nezůstalo z původní rybářské vesnice vůbec nic, vybudovány pouze apartmány, studia a hotely, využívané především Rusy, za atmosférou starého města je třeba zajet do Rethymna - pouhých 30 minut autobusem, k zastávce lze dojet místním vláčkem (pokud přežijete bez úhony ryčnou hudbu přímo nad hlavou) nebo za ca 20-30 minut dojít pěšky. Staré město v Rethymnu stojí určitě za vidění, stejně jako údajně Chania, tou jsme bohužel jen projížděli. Kdybych se tam nebála řídit, určitě bych si pronajala auto a poznala tak dle vlastního uvážení daleko víc - vnitrozemí a jižní pobřeží, takto jsme byli nuceni využít nabídky fakultativních výletů, což je vždy masová záležitost, ale díky tomu jsme navštívili Knossos a lagunu Balos a projeli část severního pobřeží.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Bali samotné nic moc, ale moře nádherné, pláž Evita bezva a vyjíždět lze koneckonců kamkoli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání