Napsat recenzi

Hotel Zoe

Recenze hotelu Hotel Zoe ** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 546x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel čistý, majitelé velmi příjemný, nevyhovující snídaně, večeře chutné, ale příliš jednoduché, když někdo nejí ryby má smůlu je bez večeře, salát resp. nakrájená rajčata, okurka a červ.cibule celý týden. Cesta na pláž nepohodlná pro starší lidi velmi nevhodné.

Moře jinak úžasně čisté.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje malé, čisté. Nejdříve jsme měli pokoj v podkroví, kde byl ne příliš lákavý výhled na vedleší hotel resp.kuchyń. V polovině pobytu jsme na požádání majitelů byli přestěhováni (v původním pokoji byly 3 postele a my jsme 2).Nový pokoj byl s výhledem na moře a útulný.Klimatizaci nedoporučuji neb je velmi hlučná a nedá se při ní spát.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Kdyby nebylo špatných snídaní, večeře byly chuťově velmi dobré i když hodně jednoduché.K snídani byl celý týden 1 druh plát.sýra, 1 druh salámu (chuť i vzhledově to připomínalo landšmíd), bílý chléb, 3 druhy marmelády zřejmě domácí neb byli ve sklenicích od okurek nebo řepy a vejce na tvrdo.Káva, černý čaj, limonáda pomeranč a mléko do kávy.

Dva dny dobré 7 dní hrůza.Žádná zelenina, jogurt či sebemenší změna.Hlavně chyběla zelenina či ovoce. Večeře servírované bez jaké koliv možnosti výběru a to i v případě ryby či příloh. Celý týden pro dva vždy na jednom talíři nakrájené rajčata, okurka a cibule.Dochutit si mohl každý sám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál 3 lidi velmi příjemný, vybavení témeř žádné. Venku na docela pěkné terase 4 plast.kulaté stolky ale pouze 8 plast.křesel. Takže si vesměs nebylo kam sednout. Venkovní bazen čistý ale hluboký, opět starší lidé si v něm nestoupnou, je pouze na plavání. Dětské brouzadiště malé a má velmi ostré hrany do velkého bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž a moře čité, upravené, sety lehátko a slunečník za poplatek 6 Euro/den.

Cesta na pláž pro starší lidi velmi náročná, buď schody nebo prudký kopec.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

spouta teveren, obchodů, přesto večer klid. Hotel má docela hezké místo

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel bych hodnotila lépe kdyby cena odpovídala poskytovaným službám. Takto ve srovnání s ostatníma hotelama s jejich službama bych nikomu tento hotel nedoporučila, byl předražený.

Dvě hvězdičky odpovídají, cena nikoliv . Služby delegátky Terezy bez problémů, velmi příjemná a ochotná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání