Napsat recenzi

Hotel Zoe -

Recenze hotelu Hotel Zoe ** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 564x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bali Kréta

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Co se týká pokojů,opravdu by mohlo být lepší vybavení,na druhou stranu přijeli jsme k moří a né se válet v posteli,takže na přespání ideální,prostor v hotelu krásný,malý minibar a jídelna nádherná. Vše v rodinném kruhu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně stále stejné,ale když si to člověk umí rozložit,tak ho neomrzí,mě se po nich bude i stýskat. Večeře vaří sama paní Nina,naprosto Řecké a naprosto dokonalé,velké porce,překrm salát,také naprosto skvělý a po večeři na střídačku zmrzlina,či ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál je velice ochotný,jak už jsem zminovala v rodinném kruhu připadala jsem si tam,jako někde na chatě,prostě uplně boží. Dá se zde dorozumět anglicky,ale i Rusky,jelikož majitelka Nina je Gruzinka.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

jsou zde 4 písčité pláže. my chodili na tu nejdelší a uplně nejdál až ke skále,cesta od hotelu přobližně 15 minutek,ale stojí to za to. za podívanou také stojí pláž Evita,která je oblázková,ale také písek ve vodě,takže vůbec to nevadilo. nádherný výhled ze skály.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Všude okolo různé kytičky,a ovocné stromy,krásný banánovník,opravdu stojí za to. Hned poblíže městečko,ale klídek,v noci žádný řev,diskoteky až na té nejdelší pláži.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nejprve jsem se bála,kam jsme to přijeli,všechno se mi zdálo tak malé,ale nakonec to byla ta nejkrásnější dovolená,potkali jsme zde spoustu suprových lidí z Moravy,z Ostravy z Brna na který asni nikdy nezapomeneme. Lidi se zde i rádi vracejí,poznali jsme pár,který tam jezdi pravidelně 2X do roka jako na chatu a nedají na to dopustit. Ve finále jsem musela uznat,že mestečko krásný,nikdo vám nic nenutí jako někde na tržišti a v klidu můžete procházet krámky,hotýlek a personál chtějí,aby jste se citili jako doma,tak vyhovějí všem přáním. A moře? To nejkrásnější,které jsem viděla,i když jste v hloubce vidíte až na dno,hraje 7 barvami,stojí za to ho shlédnout ze shora ze skály. pláže některé neupravené a některé nádherné,každý si musí najít ten oblíbený koutek a když ho najdete,dovolenou vám nemůže nic zkazit. Ráda bych se sem ještě jednou s přítelem vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání