Napsat recenzi

Skvělý hotel s výborným jídlem

Recenze hotelu Bali Star Resort Hotel *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 202x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný moderní hotel se zahradou, kousek od pláže, milým personálem a moc prima jídlem :)

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Menší útulný a moderní hotel. Non-stop recepce, bazén s lehátky a slunečníky zdarma, zahrada s lehátky, Mambo-bar, půjčení osušek (za poplatek), půjčení auta, fakultativní výlety, trezor a jiné běžné hotelové služby. Celý hotel je klimatizovaný. Na pláž se jde přes hotelovou zahradu.

Pokoje byly menší, ale hezké a čisté. Snad všechny měly k dispozici balkón nebo terasu, dále klimatizaci, TV, fén. Jediné mínus - dveře do koupelny a na WC - jsou tam matné skleněné dveře bez západky, kolem kterých je tak 1 cm mezera. Takže aby člověk poskytl druhému dostatečné soukromí - bylo vhodné chvilku posedět na terásce, ale nedělali jsme z toho vědu ;) Za to jednu hvězdičku dávám dolů, jinak ale nemůžu říct proti celému hotelu i personálu křivého slova :)

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravování formou bufetu - snídaně a večeře. Výběr jídla dostatečně široký - saláty, teplá jídla, polévky, ovoce, zákusky, pečivo, místní kuchyně. Vše skvěle dochuceno a pravidelně doplňováno, vše čerstvé - moc nám chutnalo! K večeři nápoje z lístku za poplatek.

Posezení buď v klimatizované restauraci nebo na terase pod slunečníky. Vše čisté, pěkné a personál milý.

Při celodenním výletu jsme na předchozí žádost dostali balíček na cestu a večeři na pokoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Ochotný a vstřícný personál - větší ochotu jsem zatím nikde nezažila. Ve všem nám vyšli vstříc, a to vždy mile a ochotně. Personál hovoří skvěle anglicky a rusky, myslím, že jsem zaslechla i němčinu. Hosté ze všech možných zemí - Francie, Ruska, Německa, Polska, ČR...

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Na koupání prima, moře klidné a bez vln, pozvolný vstup do moře. Ježici tu žádní nebyli, až pak dále u skal. Je tu k dispozici nafukovací atrakce - prolézačka pro děti i dospělé. Vhodné spíše pro starší lidi nebo rodiny s dětmi. Na další pláži jsou k dispozici klasické vodní atrakce - šlapadla, skůtry atd. My jsme chodili hlavně šnorchlovat a i když tu podmořského života moc nebylo, viděli jsme murénu a spoustu rybiček - takže něco přece, jen mušličky téměř žádné.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V okolí spousta skvělých taveren, půjčoven aut, bankomat atd. Na pláž je to kousek - stačí projít zahradou a jste na menší písečné pláži s lehátky a slunečníky za poplatek. Moře je klidné a bez vln, dalo se tu hezky šnorchlovat ale nic moc zajímavého jsme neobjevili - podmořského života moc nebylo. Na šnorchlování byla zajímavější Karavostasi Beach za hotelem Sunrise v Bali a nebo nedaleké městečko Agia Pelagia. Okolí je hodně kopcovité, takže určitě není vhodné pro každého - když někam chcete jít, vždycky musíte přes kopec, ale to v zásadě platí pro celou Krétu.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Nám se tu moc líbilo a dovolenou jsme si maximálně užili. Doporučuji si půjčit auto nebo alespoň vyrazit na fakultativní výlet - vesnička je malá, a přestože je tam co objevovat, akční typy by se mohly trochu nudit :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání