Napsat recenzi

Aldemar Cretan Village - recenze

Recenze hotelu Mitsis Cretan Village Beach Resort **** (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 935x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemně strávený týden na Krétě, hotel lze doporučit bez obav. Vybírala jsem jej na základě doporučení, která jsem si poté potvrdila. Pěkná pláž i bazény, dobrá strava a pití, snad jen ubytování 4 hvězdám neodpovídá.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Toto bylo nejslabší stránkou ubytování, starší pokoje, zejména koupelna, nicméně čisté, ale renovaci pro 4 hvězdy by si to zasloužilo. Na základě doporučení, že v pokoji je jen jedna zásuvka jsem si vzala vlastní rozdvojku (nepasovala ani přes adaptér), pro nabíjení elektroniky jsme se museli střídat.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

S jídlem jsme byli spokojeni, jídla bylo dost, žádnou krizi jsme nepociťovali, po dovolené na Kanárech je vždy těžké srovnávat, protože Kanáry jsou ve stravování hodně na úrovni, ale i zda jsme byli spokojeni, zejména typická řecká jídla byla velmi chutná. Dobrá je nabídka dvou speciálních večeří, které pobyt oživí. Prostředí jídelny, kde se podávají všechna jídla moc příjemné. Příjemný též bar na pláži u Felixe.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál příjemný, ochotný. Neměli jsme jediný problém s výjimkou připojení na wifi zdarma. Je to omezeno denním množstvím stažených dat, neomezený limit je placený. Jednou jsme zkusili na den zaplatit a i při platbě byl problém se připojit (velké množství lidí wifi nestíhala). V hotelu převaha ruských hostů, nicméně velmi příjemní, zejména rodiny s dětmi, žádné výtržnosti jaké jsme zažili s Rusy před lety v Egyptě. Ruští byli i mladí číšníci a někteří členové animačního týmu. Opět členové animačního týmu milí, příjemní, národnostně pestré (včetně Češky), na hotelu dvě dívky z Blue Style, které byly v Croco Clubu (možnost zanechat děti jako ve školce), nevyužili jsme, ale o děti bylo zjevně dobře postaráno.

Velmi příjemná byla možnost míchaných nápojů ve večerních hodinách.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž nebyla přeplněná, slunečníky a lehátka zdarma, vždy se našlo místo, jemné kamínky, dobrá "konzistence", lepší než písek a větší oblázky.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Obdobně jako v jižních zemích, krásný areál hotelu, udržovaná zahrada, nicméně za plotem nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

S dovolenou jsme byli spokojeni, dali bychom hotelu dvojku a to proto, že Kanáry se těžko překonávají (pokud jde o služby). Jinak moře teplé, počasí stabilně krásné, zažili jsme jak velké vlny, tak klidné moře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání