Napsat recenzi

Parádní dovolená hotel Malievi.

Recenze hotelu Malievi Villa (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 132x
Recenze se líbila: 220 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Malievi bazén u hotelu,parádní koupačka. Malievi bazén u hotelu,parádní koupačka.
  • Pláž cca 300m od hotelu.Doporučuju vlastní slunečník vzít si sebou jinak na ostrém slunci uhoříte. Pláž cca 300m od hotelu.Doporučuju vlastní slunečník vzít si sebou jinak na ostrém slunci uhoříte.
  • Betyna tulačka a náš psí miláček.Každý ráno dostala vodu a zbytky z hotelové kuchyně.Toulala se snáma po Krétském pobřeží. Betyna tulačka a náš psí miláček.Každý ráno dostala vodu a zbytky z hotelové kuchyně.Toulala se snáma po Krétském pobřeží.
  • Pozor chce to boty do vody,jinak si o kameny poraníte nohy. Pozor chce to boty do vody,jinak si o kameny poraníte nohy.

Klidná dovolená v důchodcovské oblasti poblíž hotelu Malievi.Večer sice nebyla žádná hudba k tanci,ale vytvořila se na hotelu super parta složená ze Severostředočeskojihočeských lidiček a tak jsme si mohli každý den vytvořit vlastní animační program a různé soutěže.Jedna z těch lepších soutěží po notné dávce alkoholu bylo vynesení nejlepšího alkoholu z místního 5 hvězdičkového hotelu což nás vždy náramně zabavilo.Promenáda byla parádní ve městě Cherzonízu kde na hlavní třídě si zapaříte v jednom z místních klubů.Nazpátek se nechalo cca 2km vždy dojít.Jezdí zde taky místní MHD které vás kousek od hotelu nabere a jede do centra.Půjčovna aut a motorek je na každém rohu.Je potřeba s Řekama usmlouvat vždy lepší cenu.Užasné bylo popíjení na pláži až do brzkých ranních hodin a sledovat východ slunce to byla romantika.Celý týden jsme měli na pláži místní tulačku psí celebritu Betynu rozumí česky a je v pohodě.Adíoooo Kréto,rádi se v budoucnu vrátíme.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Klimatizace nestíhala a vždy jste přišli do rozpálené místnosti.Je nesmyslně vymyšleno,že po odchodu z pokoje se vše vypne.Bylo by dobré mít možnost nastavení časovače tak aby 2h před plánovaným vstupem do pokoje,už klimatizace fungovala a stačila místnost vychladit.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Opakující se strava ale chutná,8 dní bohatě stačilo,abych se těšil domu na obří řízek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

No holky rumunský měli co ve dvou v jídelně a na baru dělat,aby stíhali.Uklid byl perfektní.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Trošku bordel a stačilo kdyby Řekové dali po cestě k moři odpadkové koše a veškerý odpad po turistech by tak nekončil u silnice.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání