Napsat recenzi

Malievi ubytovani v Mylos apart.

Recenze hotelu Malievi Villa (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 292x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nasa svadobna cesta sa zacala a plny ocakavania sme boli uz na letisku v prahe kde sme to hravo zvladli. Ked sme vystupili v Heraklione asi o 11 vecer tak nas chytil trocha sok pretoze delegatka nam oznamila ze nebyvame v Malievi hoteli ale v Mylos apartmane, ktory je vraj iba kusok od hlavneho hotela. Este vacsia rana prisla ked sme sa dozvedeli ze to je az dalsia zastavka autobusu :) Ale po vystupeni z autobusu u Mylosu som sa hned ubezpecil ze hotel Malievy je naozaj hned za rohom takze som bol trocha kludnejsi. V konecnom dosledku sme boli moc radi u Mylosu je tiez bazen a moc prijemny majitel.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytovanie v Mylosovi bolo naozaj skvele dostali sme apartman s vyhladom na more na bazen a vnutri to bolo ciste a az na kupelnu ktora dosluhovala ale splnila ucel skoro vsetko nove. Balkonik preistranny aj na stolicky a susiak na pradlo. Bazen perfektny vzdy som sa v nom odsolil pretoze voda v sprche netiekla zrovna prudom :)

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava bola uplne perfektna ktora bola uz ale v Malievi. Aspon sme si vzdy na jedlo spravili mensiu prechadzku pretoze jedla bolo HOODNE a bolo moc dobre. Ranajky take bezne salama syr zelenina jogurt nutela marnelady pecivo parky vajca clovek si fakt nevedel vybrat. Obedy boli tiez super. Maso ryby grilovana zelenina hranolky ryza cestoviny s luxusnou rajcinovo olivovou omackou iba skoda ze nebol neaky syr na posypanie ale moc som to nevnimal pretoze som mal vzdy na tanieri este nieco ine :D Vecere zase uzasne grilovane maso a v podstate na sposob obedov od vsetkeho trocha. Pivo na bare super, limonady z automatu trocha moc sladke ale verim ze detom chutili :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavenie Malievi neviem posudit ale v Mylosovi nam nic nechybalo dokonca aj ladnicka bola bez poplatku ale ani sme ju nemali zapnutu lebo nebolo vobec treba. Personal uplne skvely prijemny. Hlavne barman ktory chodil na poobedne sluzby to bol fakt dobry tipek. Ale vsetci boli ustretovi a majitel Mylosu skvely clovek.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Plaz asi 400 z kopca ktora nebola spatna, su na nej oblazky ktore su moc fajn. Do vody sa slo celkom dobre trebalo si ale najst dobre miesto. Lehatka asi za poplatok ale ked tam nebol pan straznik tak sa na ne dalo kludne lahnut a nikto neriesil. Hodne doporucujem poziciat skutra alebo styrkolku hned nad malievy je pozicovna my sma mali skuter 50ccm za 25 eury na den ale potom sme dostali zlavu lebo sme chceli najprv na dva dni ale bolo to tak uzasne ze sme predlzili este na jeden. Natankovali sme za 10 euro a to na tri dni bohate stacilo shell je hned kusok za hotelom. Prenajimajuci vsetko vysvetli anglicky. ALe skuter nam dal dalsi rozmer nasli sme uplne uzasne plaze a super miesta takze iba doporucujem.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolie je celkom prijemne je to hodne do kopca takze ked idete smerom k plazi tak mate stale vyhlad na more. Nad aj pod Malievi su supermarkety s cekom normalnymi cenami nic premrstene dokonca maju aj kabelky od burbery s vnutrom lui vutona :D to ma rozsekalo ... ale zas na motorke najdete viac a viac miest kde sa da shopingovat aj ked si myslim ze staci behnut po magnetky a konec. Shopingovat viete aj doma.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkovy dojem bol po troska mrazivom zaciatku vynikajuci. Dovolenku sme si moc uzili nelutujem ani korunu a v podstate sluzby all inculusive nam pokrili veskere utraty takze jedine utraty boli magnetky a skuter. NIc ine nam nechybalo. Dokonca pani uklizecka v Mylosovi nam z uterakov na posteli spravila srdce a stvorlistok .... na to ze to malo 2 alebo tri hviezdy sme teda cumeli. Leteli sme s CK ******* co vo mne vzbudzovalo iste obavy pretoze som cital par recenzii ktore neboli uplne super ale v podstate doleteli aj odleteli sme v poriadku delegatku sme nastastie k nicomu nepotrebovali takze vsetko OK.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání