Napsat recenzi

Jídlo katastrofa

Recenze hotelu Malievi Villa (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 34x
Recenze se líbila: 176 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Shrnutí je takové, že poslední den při odjezdu jsme celá rodina dostaly příšerně prujmy a žaludeční problémy se zvracením . A průjem se nás drží stále ještě třetí den od příjezdu . Ubytování s jejich all inclusive nemělo absolutně nic společného!!!!!Za mně ne.Katastrofa

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Vana a umyvadla špinavé. V koupelně jsme měli šváby.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo katastrofa. První dva dny se to dalo jíst pak se jídlo opakovalo a bylo od pohledu odporné. Od bramborové kaše z prášku. Až po dezerty z krupice a žele které byli pro děti bych nedala ani těm jejich kočkám, které nám lezli skoro do talíře. Bez žádného ovoce jen neustále na stole meloun toť vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Na pokoji měla být postylka a ohrivač . Nebylo tam ani jedno . Po celem dnu jsme dostaly postylku bez matrace.Klimatizace nefungovala.Ručniky nám za cely tyden nikdo nevymenil.Ani pokoj nevytrel.Personál příjemný ale to bylo asi tak vše. Animační program byl jednou v týdnu stim že si paní s dětmi hodinu malovala .Toť vše. Hřiště pro děti žádné na fotkách vytocena bylo . Takže pro děti absolutně nic. Bazén hluboký.Pro děti určitě ne.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pro děti nic moc. Našel se tam kousek kde se dalo vykoupat.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Těžká bida. V okolí dva obchody .Jinak nikde absolutně nic. Mrtvo .

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem od mých již přetrvávajících žaludečních problémů, budu na tento hotel vzpomínat ne příliš dobře.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání