Napsat recenzi

znovu na stejné místo? Ne děkuji.

Recenze hotelu Hotel Oceanis *** (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 2 898x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel byl prezentován jako vhodný pro klidnou dovolenou, s příjemným okolím, restauracemi a dalším vyžitím. Že byl dál od pláže nám vůbec nevadilo, protože se s přítelem rádi projdeme již zmíněným "příjemným okolím", protože nejsme typy lidí, co by vydrželi celý týden ležet u moře.

Po půlnočním příjezdu na hotel jsme si ihned zaplatili 42euro za klimatizaci, protože to noční horko na pokoji bychom bez ní asi nedali.

U snídaně jsme zjistili, jak bude asi následující týden na hotelu vypadat...všude okolo jen rusové, kolem kterých se točí veškerý personál. Po snídani jsme si ujasnili pojem "příjemné okolí" hotelu a také jsme zjistili, jak opravdu daleko je 1km vzdálená pláž.

Většina obyvatel hotelu se díky all inclusive držela u místního bazénu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování dobré, malý dostčující pokoj s balkonem s výhledem na příjezdovou cestu k hotelu. Sprcha ok, k dispozici fén. V TV je jen pár místních programů, ale televizi jsme stejně nestíhali, takže jsme o nic nepřišli.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídla byla dobrá, ale bohužel byla přizpůsobená ruském návštěvníkům, takže pokud se někdo, jako my, těšil na místní speciality, dary moře a podobně, měl by zvolit jinou destinaci. Snídaně (jak je zmíněno výše) každý den stejné, večeře sice chutné, ale připomínaly české hotovky v restauracích. A kvůli tomu člověk do Řecka určitě nejede. Abych byla konkrétnější...na večeři (kromě zeleniny) byly na dva způsoby nachystané vepřové pečeně a třetí jídlo byly většinou těstoviny s omáčkou. Tu jsme zkusili jednou a chuť popisovat nebudu, protože žádnou neměla. Možná to byla jsem ohřátá smetana.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Recepční angličtinu moc nezvládali, takže při řešení problémů opakovali stále dokola jednu větu. Řešili jsme hlučné nově přistěhované sousedy a jídlo v den odjezdu, kdy nám delegátka měla dojednat dřívější večeři, ale samozřejmě při ujištění se na recepci o ničem nevěděli.

Úklid pokoje byl v pořádku.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláže jsou čisté, většinou písečné nebo s malými oblázky. Dvě lehátka a slunečník za 6euro na den. Obchůdků a restaurací k místě kam jsme chodili bylo dost. Cena za 1,5l láhev s vodou 0,5-1euro. Cena za opalovací krém 19,50eur!!! (v supermarketu ve městě ten samý za 10euro!!!)

Moře je krásně čisté, vlny byly po celý týden větší.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu bylo všude prezentováno jako "zelená příroda". Spíš bych to nazvala jako vyprahlá pustina, kde se zastavil čas. Vzdálenost k pláži byla psaná 1km, ano to je sice pravda, ale nikde už nepíší, že to je skalnatá pláž a za koupáním půjdete ještě další minimálně 2km. To nám zas až tak nevadilo, procházkou člověk aspoň pokouká okolí... Od hotelu se šlo k moři z mírného kopečka krajinou dost děsivou. Podél cesty byly všechny pozemky oplocené, vyprahlé a opuštěné. Na většině se válely hromady odpadu (hadice, pytle, barely, ...) Kréta je opravdu suchý ostrov a podle toho to také vypadá (žádná tráva, sem tam bodláky a stromy jen u hotelů). Rodinné domy vypadají dost podobně jako okolní krajina. I když jsou obydlené, vypadají dost zbědovaně. Všude se povaluje odpad, domy jsou stavěné tak nějak "co bylo po ruce", takže je to takové chaotické, neupravené, rozkrámované, prostě nic, na co by člověk rád koukal. Za zmínku také stojí všudypřítomný zápach ze tlejících hromad vytrhaných rostlin a keřů, které zůstaly na pozemcích po opuštění majitelů. Takže pokud na Krétu, tak jedině do hotelu přímo na pláž.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Od pěkných plážích dost daleko (3-5km). Autobus od hotelu jezdil jen ten zmiňovaný 1km a pak už bylo na každém, jak daleko se vydá.

V hotelu i v okolních restauracích jsme postrádali nabídku místní kuchyně (hamburgery s hranolkama si můžeme dát i v ČR).

Okolí hotelu byla pustina, nebylo kam si večer zajít sednout (restaurace, bar atp.) - nejbližší až na pláži.

Řekla bych, že je to místo ideální pro lidi, kterým staší hotelová strava a čistý bazén s lehátky. Pro trochu živější lidi je to o tom naučit se jejich "azbuku" a půjčit si v půjčovně auto a procestovat celý ostrov.

Ještě jeden pro nás docela velký nedostatek, v okolí hotelu v supermarketech nebylo k sehnání (nebo se prostě nikde neprodávalo) pečivo. Ovoce, nějaký ten sýr, něco málo zeleniny člověk sehnal, ale co k tomu??? Asi jsou zvyklí na chipsy a podobné přílohy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání