Napsat recenzi

Dovolená ve stylu "not allowed" :o)

Recenze hotelu Stella Palace Aqua Park Resort & Spa ***** (Řecko - Kréta - Analipsis)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 656x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný rozporuplný resort. Pokud si dovolenou nenecháte pokazit určitými omezeními, tak je Stella relativně fajn.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Komplex je opravdu krásný. Patrové vilky , které obklopují několik bazénů, spousta zeleně. Pokoje prostorné, čisté. 1 ubraná hvězdička kvůli koupelně se zapáchající kanalizací.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Tady asi nemůžu být objektivní, protože řeckou stravu jsem nějak nedokázala uchopit. Ale věřím, že si vybere a pochutná každý. Vynikající je asijská restaurace, kterou můžete zdarma navštívit jednou za pobyt.

Velkým problémem (a proto jen dvě hvězdičky), pokud cestujete s dětmi, je absolutní absence svačin. Mezi snídaní, obědem a večeří máte k dispzici pouze zmrzlinu a takové suché přeslazené buchty. Pokud jsem chtěla dceři vzít ke svačině jablko u snídaně, tak se na mě vrhl personál, že to je "not allowed" bez ohledu na to pro koho to je. Pitná voda není nikde k dispozici, pouze na požádání Vám donesou kelímek vody. Pokud požádáte o naplnění pet lahve, tak je to "not allowed". Pláž je vzdálena od baru relativně daleko a přes silnici, takže si běháte sem a tam pro vodu do kelímku. Nebo to uděláte jako my, že si objednáte kelímků několik a do lahve přelijete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Když nám při sprchování odtokem vytékala z kanalizace smradlavá voda, tak jsem na vytření použila ručník, protože nic jiného nebylo k dispozici. Když jsem chtěla ručník vyměnit, bylo mi řečeno, že to je "not allowed", protože se mění pouze obden.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Přes silnici je pláž ohraničená vlnolamy, což je prima pro děti. Ale cenou je přecpaná pláž na pár metrech. Mimo vlnolamy je krásné čisné moře, ale hodně kamenité.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu jen další rezorty. Byla by tam pěkná promenáda podél moře, kdyby nevedla vedle silnice.

Co se týče resortu samotného, příšerný byl noční hluk. Bar řve duc duc do pozdních hodin. Je tam amfiteátr, diskotéka a dva bary a všechno to řve přes sebe.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Spokojenost i přes pár výše uvedených výhrad, protože si naštěstí nenecháme dovču ničím zkazit :o).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání