Napsat recenzi

Nádherná romantická dovolená

Recenze hotelu Yianna Caravel Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 400x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Musím podtrhnout řadu recenzí, které jsem si o tomto hotelu četla, než jsem se rozhodla zájezd koupit. Moc příjemný hotel rodinného typu přímo na pláži s krásným výhledem na moře z okna a z terasy. Majitel si své klienty hýčká, personál kolem nás poletoval a plnil, co nám na očích viděl.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Menší dvoupatrový hotel s terasou po celém obvodu každého patra. Venkovní schodiště. Hotel je přímo na pláži. Není to žádný megalomanský hotelový komplex, ale klidný, čistý, úhledný hotel rodinného typu. Přesně to, co jsme hledali.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Skvělé. Měli jsme polopenzi. Snídaně i večeře byly servírované a naprosto výborné. Jídlo bylo vždy čerstvé, součástí snídaně byla sklenička čerstvě vymačkaných pomerančů.

A po každé večeři nám ještě pan majitel donesl talíř s ovocným salátem a panáka Raki. Pokud jsme si objednali k večeři víno, vždy jsme dostali ještě o trochu navíc. A pokud jsme si dali v restauraci i oběd, přinesl nám salát s Raki grátis. Jo a po příjezdu, první den, nás čekal uvítací drink.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Krásný čistý apartmán s terasou, klimatizací a jednoduše vybavenou kuchyňkou. Malá lednička již byla předchlazená, když jsme přijeli. Personál pravidelně vynášel koše a měnil ručníky a prostěradla. Naprostá spokojenost. Všichni zaměstnanci byli velmi milí a s majitelem se dalo domluvit trochu i česky. Tímto bych chtěla ještě jednou panu majiteli a všem jeho zaměstnancům poděkovat, jak se o nás krásně starali.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je písečná, těsně u moře jsou menší oblázky. Lehátka se slunečníkem jsme měli k dispozici bez poplatku a omezení. Personál pravidelně ometával chodníčky a čistil lehátka.

Moře krásné, čisté, žádné mořské řasy nebo medúzy. Dost foukal vítr a měli jsme velké vlny. To ale nebylo na škodu. Naopak.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Jedinou vadou na kráse je nedaleká továrna z boku hotelu. Z komínů se neustále kouřilo a občas byl cítit slabší zápach. Jinak je hotel na klidném místě. Pokud jsme zatoužili po nákupech a městském životě, nebyl problém dojít cca 500 metrů na hlavní třídu, kde je mnoho obchodů, taveren, půjčoven aut, zastávka autobusu MHD a podobně, jak to v takovém turistickém středisku bývá.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem je naprosto parádní. Počasí je na Krétě vždy krásné. Strašně jsme si to užili. Odpočívali jsme u moře, skákali do vln. Jeli jsme na dva výlety a částečně Krétu procestavali. Kréta má krásné vysoké hory. A také jsme si počkali na svítání a východ slunce. Rozbřesk je nad otevřeným mořem - krása!!!

Jinak dopad nějaké finanční krize jsme na Krétě nazaznamenali ani v tom nejmenším. Zde si lidé žijí svým vlastním životem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání