Napsat recenzi

Mně se tam líbilo - srpen 2014

Recenze hotelu Yianna Caravel Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 895x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled na hotel od pláže pohled na hotel od pláže
  • veřejná pláž veřejná pláž
  • pahorky 1 km od hotelu - hezký výlet pahorky 1 km od hotelu - hezký výlet
  • pokoj byl příjemný pokoj byl příjemný
  • pan Yiannis s medailí za vzorné služby :-D pan Yiannis s medailí za vzorné služby :-D
  • market u autobusové  zastávky 300 m od hotelu market u autobusové zastávky 300 m od hotelu
  • Knossos Knossos
  • znovu Knossos znovu Knossos
  • a ještě jednou Knossos a ještě jednou Knossos
  • Heraklion Heraklion
  • pevnost v Heraklionu pevnost v Heraklionu
  • přístav v Heraklionu přístav v Heraklionu
  • hlavní ulice v Ammoudaře hlavní ulice v Ammoudaře
  • jídelní lístek jedné z tratorií v Ammoudaře jídelní lístek jedné z tratorií v Ammoudaře
  • oběd v Ammoudaře - souvlaki (moc dobré) oběd v Ammoudaře - souvlaki (moc dobré)

Velmi ochotný a přátelský personál, na pokoji čisto, slušná kuchyně (jídelní a nápoj. lístek měl 76 položek v mnoha jazycích včetně češtiny. Rozšířená kontinentální snídaně se za 8 dní nepřejedla, večeře při polopenzi je loterie - ale chutné a velké porce. Obvykle navíc pozornost podniku - kus melounu, ovoce, palačinka, omeletka, rakie..). S personálem se domluvíte řecky a anglicky, s panem Yiannisem a Lucasem i dalšími jazyky. Zakládají si na péči o hosta - ustřihli by mu modré z nebe, kdyby tam dosáhli (už na tom ale pracují :-D). Klimatizace v pokoji a lehátka u baru na pláži zdarma (je zdvořilost něco si u baru objednat). Relativně čistá byla i veřejná pláž, hezké koupání - při vlnách se lidi otloukají v příboji u břehu, kde je dno vymleté, přitom 20 m od břehu začíná mělčina, tam vystačí i menší člověk. V marketu (300 m) nebo u řidiče lze koupit za 1,5 EUR lístek na autobus do centra Heraklionu (k archeolog. muzeu na hlavním náměstí - vstup 6 EUR), odtud jede spoj za 1,5 EUR na Knossos (vstup 6 EUR). Na hlavní ulici v Ammoudaře je spousta krámků (anglicky, německy, rusky, francouzsky..., je prostor smlouvat) a hezké procházky. Za celý týden jsem neviděl komára, i když se jedlo venku na pláži. Byl tam klid, ve středu bývá "řecký večer" - půvabný "šraml" s dobrým hudebníkem, zpěvačkou a tancem.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Za dvě hvězdičky jsem čekal daleko méně - čisto, klimatizace zdarma, úklid a prádlo 2 - 3 x týdně, žádný hmyz. Televize - 2 německé programy, útulný, plně vybavený kuchyňský kout (chyběl otvírák na konzervy a nápoje a utěrka), el. vařič s ledničkou. Koupelna se sprchou a WC stačila.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Doporučuji pobyt se snídaní, oběd a večeři z jídelního lístku - bohatý výběr, velké porce, ceny jako ve městě - spíše nižší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Veliká ochota a pohostinnost, snaha co nejlépe pečovat o hosta, upřímná radost, když si něco objednáte a starost, jestli jste byli dokonale spokojeni.

Vybavení vkusné, účelné a funkční.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotelová pláž s barem a lehátky se slunečníky zdarma, pravidelně čištěná, písek, relativně čistá byla i veřejná pláž. Moře čisté, vstup do vody nejdříve pozvolný, po 5 m díra vymletá příbojem, po 20m rozsáhlá mělčina. Vodní sporty asi 150 m po obou stranách. Moře ráno klidné, po 9 hod. často vlny, večer zase klidnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Vpředu pláž a moře, vpravo je druhá taverna - Corrali, na druhé straně je rákosí a řeka, na horizontu malebné hory. Vítr bohužel honí papíry z parcely na parcelu, ty jsou často oplocené, opuštěné a neudržované - v úklidu má město velké rezervy.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Mně to stačilo a líbilo se mi tam. Klidně bych tam jel znovu, kdybych chtěl zase na stejné místo. Nedalo mi to a koupil jsem v marketu panu Yiannisovi "zlatou medaili za vzorné služby". Takovou radost jsem dlouho neviděl.... :-D

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání