Napsat recenzi

hotel yanna beach aparthotel,kréta

Recenze hotelu Yianna Caravel Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 704x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytováni ve 2patře, výhled jsme měli jak do zahrady tak i na moře. Jeli jsme na dovolenou 3, takže jsme měli méně prostoru, ale to nám nevadilo. Mrzely nás vrzající postele a dveře a 1 rozbitá zásuvka. Ale jinak musím pochválit, že zde měli uklízecí potřeby, takže když jsme se sprchovali, tak jsme si po sobě mohli vytřít a uklidit a neroznášet bordel do pokoje. Pokoje docela tmavé.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Byli jsme rádi, že jsme neměli polopenzi, protože když jsme si objednali nějaké smažené maso nebo pizzu tak to bylo spálené, jediné co nám chutnalo, byly hranolky a smažák, dávají také k jídlu rakiji a ovoce. Jinak jsme se stravovali jinde, či z našich dovezených polotovarů. K pití si dávejte pivo mythos je lepší než víno a vyjde vás levněji.4eura 0,5l.

jinak chválím československý jídelní lístek, číšníci milí, ochotní, pan majitel také.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

úklid 3 za pobyt, i s výměnou ručníků , povlečení a prostěradel. Mimochodem nedivte se, že budete spát jen pod prostěradlem, oni tam sice deky chlupaté ve skříni jsou, ale kdo by spal v tom teple pod dekou. Jinak klimatizace zdarma a fungovala i když trošku hlučná, tak jsme jí pak vypínali, občas nebyla potřeba. Jinak kdyby jste hledali sušák na prádlo tak je v koupelně pod oknem, vysouvací. My jsme si pak udělali větší mezi 2 židle jsme natáhli provázky a zatěžkali židle petlahvema s vodou.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Přímo před hotelem, moře pěkné, jen když byly vlny, tak bylo kalné a plavaly tam občas trochu chaluhy a řasy, někde je hrozně jemný písek a jinde hrubší. Neplatili jsme poplatky na pláži, když jsme si chtěli zaplavat, šli jsme rovnou do vody a na pláži si nechali ručník. Vodní sporty jsme nevyužili ani jsme o nich nevěděli. Na pláži jsou u hotelu2 sprchy, takže když ukončíte pobyt a máte čas se vykoupat v moři, můžete se zde osprchovat.

Jinak kdyby jste si půjčili auto (my jezdili na stopa, je to levnější a zábava) vyjde vás to nejlevnějc v městské půjčovně na 1den asi 20-40eur i s pojištěním plus benzín záleží na kterou narazíte,musíte se ptát a porovnávat a nebo smlouvat.. tak se jeď te podívat do Agia Pelagia20km, je tam nádherná pláž sice oblázková, ale čitší moře , azurové, a spoustu rybiček, vemte si brýle na potápění, v moři je velké plato plochých kamenů, na kterých můžete i stát či sedět a krmit rybky.Nádherný zážitek. Ale určitě nezapomente na boty do vody! pokud se vydáte blíž ke skalám, jsou zde ježci. Můžete doplavat i na soukromou malou pláž je to asi 500m (pozor i pro neplavce jako jsem já, ta voda vás fakt nadnáší a nemusíte se ani moc snažit plavat), kde je jemnoučký písek, pak se po schodech vydat dozahrad,kde jsou soukromé apartmány, a pozůstatky dochovaných starobylých domků.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Zaharada, kde rozstou granátová jablka, spoustu koček a psů. pláž přímo u hotelu. V okolí je mazutová elektrárna, ale pobytu nevadí. POZOR vodu z kohoutku opravdu nepijte, jinak budete mít střevní potíže. kupujte si balenou vodu. Asi 300m od hotelu je po pravé straně krámek, najdete zde všechno a tu balenou vodu 6ks po 1,5l za 1,20Eur. v restauracích máte 0,5l vody asi za 0,6Eur. Na hlavní třídě, dlouhé asi tak 3km, je spousta restaurací, krámků se suvenýry, půjčovny aut, diskotéky. A naháněči. Dobré je si nejdřv vše omrknout, kde a co mají drahé, my se orientovali podle piva a vína. :-)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Jelikož jsme polovinu dovolené trávila v jiném městě tak to ujde, ale my jsme byli rádi, že jsme se dostali v pořádku na krétu i zpět do ČR, podívali se i jinam a navštívili i místa, kde jsme byli loňské léto. To byl náš hlavní cíl, který byl splněn.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání