Napsat recenzi

Dovolená jakou jsme si přáli !

Recenze hotelu Yianna Caravel Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 256x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedna z nejlepších dovolených co se týče poměru cena- výkon, neboli, za relativně málo peněz hodně muziky...

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Preferuji hlavně aby bylo čisto, luxus nevyžaduji. V tomto ohledu skvělé. To, za co se jinde platí, tady mají zadarmo : ¨ ubytování na pláži s výhledem na moře, klimatizace zdarma, atmosféra rodinného hotýlku, ve kterém je spokojenost hosta na 1. místě.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme polopenzi. Snídaně byly stále stejné a to doslova, ale protože jíme, abychom žili a ne žijeme abychom jedli, tak jsme byli spokojení. Večeře byly bez možnosti výběru z více jídel, ale protože nejsme nároční, nevadilo nám to . Jinak byly velice chutné, hodně Řeckých specialit, to bylo super. Obědy jsme si platili a vybírali z jejich jídelníčku. Jeden obě pro 2 lidi včetně nápojů jsme pořídili do 20 EUR.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Skromný hotýlek se zhruba 20 pokoji je oázou klidné dovolené přímo na pláži, žádné animační programy a podobné novodobé vymoženosti zde nečekejte. .Zato srdečnost a vlídný přístup personálu je tady na denním pořádku, Vybavení pokojů odpovídá fotografiím. Co se týče hostů bydlí zde Češi, Slováci a Rakušáci. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, klima na pokoji taky. Pokud si u nich koupíte oběd, poděkuji vám, že jste nešli ke konkurenci a zdarma vám dají misku ovoce a štamprli Rakije.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je dlouhá, převážně písečná, boty do vody jdou vhodné pro citlivky, já je třeba potřebovala, manžel ne.

Kousek se do moře vlévá říčka a ta je totálně čistá a totálně studená. Když jde špatně vítr, trošku ochlazuje moře. Říkali jsme tomu skotské střiky a bylo to hlavně odpoledne. Moře bylo ale hezky čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Jak říkám, bydlet na pláži nebývá běžné, z toho jsem byla nadšená. V dohledu je elektrárna, která má 5 komínů. Komíny kouří, ale kouř jde do vnitrozemí. Ani jednou jsme nic necítili. Je fakt, že pro někoho to může být estetický problém, ale já jsem praktický člověk a pro mě jiné klady vyvážily tuto drobnou vadu na kráse....legrace byla že přímo pod elektrárnou je areál 5 hvězdičkového hotelu, který je za zcela jinou cenu než náš hotýlek... Do městečka je třeba jít asi 400 m na silnici a po dalších 200 m už jste mezi obchůdky,bary atd. Je to kousek, my tam chodili večer na drinky za 4 EURA kus.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Tahle dovolená byla přesně taková, jakou si ji představuji. A to jsme poměrně zcestovalí a byli jsme už leckde, 5 hvězdičkové hotely nevyjímaje. My ale máme priority jinde.

Doporučuji lidem pro které není důležitý luxus ale spíše ocení tu pláž a moře a také přátelský přístup majitelů. Taky je nezanedbatelná slušná cena. Neboť není problém koupit drahou dovolenou, ale koupit za slušnou cenu parádní dovolenou , to už v dnešní době problém být může. Tohle byla skvělá volba a možná že se tam někdy vrátíme. Ostatně Yanis se loučí českou větou: uvidíme se příští rok! Možná bude mít pravdu....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání