Napsat recenzi

Dobrá dovolená

Recenze hotelu Neptuno Beach Hotel Zeus Hotels **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 551x
Recenze se líbila: 251 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla fajn, hotel pěkný, ale musíte mít štěstí na ubytování, nevhodné jsou pokoje v přízemí, které jsou v úrovni chodníku a pokoje v zadní budově, je viditelně méně udržovaná. My si připlatili za boční výhled na moře a měli pokoj v 3. patře v hlavní budově.

V okolí nehledejte žádnou historii Kréty, je to předměstí Heraklionu, pár taveren, obchodů, projdete to za hodinu a není kam jít, nedostavěné domy, špína, toulající se kočky a psi. Ale hotel je oáza.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje menší, ale funkční,1 skříň, malá lednička, varná konvice, TV, kde šly 3 programy, balkon dost velký, sušák, stoleček, dvě židle, dost místa na odložení nafukovacích lehátek. Trezor na pokoji za poplatek, dostanete k němu další klíč, není na kód. Úklid je prováděn denně a pořádně.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava výborná, všeho dost, stále doplňují, personál neobyčejně milý a přátelský, hned vám najdou místo a obslouží. Bar super, velký výběr, číšníci milí a ochotní, kmitali a s úsměvem. Na baru nápojový lístek, na co máte v rámci oll inc nárok. Během dne pak volně k dispozici 4 druhy zmrzlin, pizza, hranolky, popcorn, hlady nikdo netrpěl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Na recepci milé dámy, snaží se vždy domluvit, pár slovíček i v češtině. Po příjezdu jsme dostali poukázku na 15 minut masáže zdarma, musela se využít do 2 dnů po příjezdu. Lehátek u bazénu i na pláži byl dostatek. Osušky u baru za vratnou kauci. My využili vláček Happy Train, odjíždí přímo od hotelu, rezervace na recepci, trvá 2 hodiny, výlet do hor, do kláštera, krásné místo i vyhlídka. Lístek do Heraklionu koupíte za 1,20 Euro v obchůdku u zastávky. U moře příjemně pofukovalo, ale města byla rozpálená. Bazén je dost velký pro všechny, je čistý a místy i hluboký.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře čisté a teplé, drobné kamínky, někdo použil i boty do vody, dál od břehu byl kamenitý pás pod hladinou moře a na něm ježci, kdo si zaplaval až tam, musel mít boty.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Není kam jít, žádná promenáda, okolí není hezké, takže všichni zůstávali v hotelu, kde byl každý večer program od 21.45 hod.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená se nám líbila díky dobrému zázemí hotelu a pěknému moři, okolí bylo horší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání