Napsat recenzi

Nedoporučuji

Recenze hotelu Marirena Hotel *** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidný hotel blízko pláže, který kazí jídlo, chování personálu a i zástupců cestovní kanceláře.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Celkem příjemné a klidné ubytování, zpočátku čisté. Asi 4. den pobytu začaly uklízečky chodit do pokoje v odpoledních hodinách cca kolem 14.00 hodin. V tomto čase jsme samozřejmě byly po obědě a odpočívaly na pokoji, protože přes poledne jsme na pláž nechodily. Paní uklízečka samozřejmě ihned z pokoje odešla, ale později nám už neuklidila, takže se asi 3 dny neuklízelo. Že by Vám za ten týden vyměnili ručníky o tom se nám mohlo jen zdát.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Katastrofa!!! Jediná pochvala je, že jídlo bylo chutné. Jinak nic. Měli jsme zaplaceno all inklusive, takže jsme předpokládaly že se nebudeme muset o nic starat, ale to jsme se velmi spletly. U snídaně každý den boj o plátek šunky či jogurt. Malý prostor na spoustu lidí a hlavně nikde žádné čerstvé ovoce. Obědy ve venkovní restauraci byly prostorově příjemnější, ale výběr jídla katastrofální. Jeden druh masa, případně jeden druh ryb, pokud jste nejedl ryby, měl jste smůlu, přílohy jsme si mohly nandat samy, ale maso bylo na příděl. Zelenina a saláty celkem ok, ale opět nikde žádné čerstvé ovoce, pouze celý týden meloun (asi je nejlevnější), čekaly jsme olivy (Kréta je ostrovem oliv), těšily jsem se i na tzatziki (byly jednou ...). Večeře opět v restauraci, ale opět málo místa, protože na večeři chodilo více lidí. Stály jsme ve frontě jak školáčci, nebylo kam si sednout, na volná místa nás většinou nepustili, protože byly rezervovány pro lidi, kteří se přišli najíst z ulice. Opět malý výběr, stejné přílohy, maso na příděl. Personál nás přehlížel, nestalo se, že by se někdo zeptal jestli chcete něco k pití, musel jste na sebe upozorňovat. Při posezení u venkovního baru to bylo to samé, pokud jste si náhodou dokázal objednat tak jste čekal, servírka se ztratila, nebo šla k druhému baru, prostě vyloženě obsluha hrála na to, že chtěla aby jste se raději zvedl a odešel, aby Vám nemusela nic dát. Evidentně ignorace lidí, kteří již mají zaplaceno. Nejhorší jídlo a pití přes den. All inklusive v pití se skládalo ze 4 pet lahví, do kterých napouštěli točené limonády. Lahve stáli celý den ve venkovním baru v horku, takže odpoledne již bylo pití zkažené a zkvašené. Vedle lahví stála nádoba na led. Jídlo přes den se skládalo z rozkrájených buchet, které zbyly ze snídaně, případně nějaká pomazánka na toustovém chlebu, která v tom horku byla životu nebezpečná. Katastrofa. Třetí den jsem si stěžovali na úroveň jídla a chování personálu naší delegátce (CK Pantour - sl. Jana). Její chování nás také velmi překvapilo, nahlásila šéfovi hotelu naše jména, ten si nás pozval na kobereček a vysvětloval nám kolik ho stojí snídaně a jídlo celkem. Dcera mluví anglicky, takže jsme jakž takž rozuměli, ale myslím, že u téhle debaty by měla delegátka být. Do konce týdne jsem se dívaly na posměšné úšklebky vedoucího hotelu, dokonce nám demonstrativně přinesl na stůl melouny, když se nám tedy zdálo, že nemáme výběr v ovoci. Velmi nepříjemné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu slušné, služby obsluhy hrozné, animační programy nebyly, ale byly jsme rády, chtěli jsme klid, bazén malý, ale čistý, kolem bazénu příjemné prostředí s lehátky. Personál na recepci velmi ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla opravdu cca 150 m, písčitá, moře krásné, čisté, vlny celý týden. Lehátka a deštník na jedné straně pouze za konzumaci pití, na druhé za 5 Eur denně, ale zase klidněji a méně lidí. Celkově bylo na pláži klidno.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu bylo přesně jako Řecku. Na jedné straně krásný hotel, na druhé straně rozestavěná betonová tvrz. Žádná velká čistota po cestě na pláž, ale ten kousek nám to nevadilo. Hodně pejsků :-). Z hotelu se šlo přímo na hlavní třídu s obchůdky a restauracemi.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Klidný hotel ve kterém se nesmíte nechat rozhodit jídlem a chováním obsluhy, dtto majitelem. Dovolenou jsme si užily ,ale už bychom do tohoto hotelu nikdy nejely.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání