Napsat recenzi

Na posledni chvili slusna dovolena

Recenze hotelu Marirena Hotel *** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 293x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S dovolenou jsme byli celkove spokojeni.Pri ubytovani mensi problemy, ale po obraceni na delegata vse hned v poradku.Uzili jsme si pohodovou dovolenou v klidnem, utulnem a cistem hotelu.Krasne more kousek od hotelu, jen cely tyden byly velke vlny.Jedine co bych vytkla je strava a obsluha v jidelne.Nejsme nijak narocni, ale nic se nema prehanet.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytovani pekne, kazdy den uklizeno.Hotel na vybornem miste, hned u promenady a kousek od more.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava na velmi nizke urovni, zrovna tak obsluha personalu v jidelne.Za cely tyden z ovoce jen meloun a to jenom k veceri.Piti jsme se v jidelne nedockali ani nebylo kde natocit. Jen venku na baru staly cely den teple limonady a v termosce uvarena kava , mleko do kavy jsme si museli kupovat v supermarketu.Takhle si nepredstavuji stravovani all incllusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

S ubytovanim celkova spokojenost. Zalezi ale na pridelenem pokoji.nejdrive jsme dostali pokoj do ktereho se slo primo z ulice.Katastrofa. Naprosto to neodpovidalo nabidce, ale delegat hned po zavolani vse vyridil .Animacni programy nebyly zadne, ale nam to nevadilo,deti jsme sebou nemeli a prevazne jsme byli u more.Bazen pekny, udrzovany.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

More krasne, az na velke vlny a silny vitr. Dlouha krasna plaz . S morem jsme byli moc spokojeni.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel v naproste blizkosti mnoha obchodu a taveren.JInak hned u hotelu zastavka autobusu do hlavniho mesta . Cesta trva asi 25 min.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Dovolena odpovidajici cene na posledni chvili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání