Napsat recenzi

Fakt žádná sláva

Recenze hotelu Marirena Hotel *** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 251x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nečekala jsem nic extra na řecký hotel ***, ale co je moc, to je moc. Naštěstí bylo krásně, moře čisté a pláž hezká. Rozhodně jsem neměla ale dobrý pocit z hotelu, šetřilo se na nás. kde se dalo. Delegátky CK byly velmi příjemné a snažily se různé věci napravit, ale asi to nebylo až tak v jejich silách.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj malý, klimatizovaný- fučelo to na postel, takže se to muselo silně regulovat, naštěstí se to dalo, uklizeno každý den jakž takž, ručníky vyměněné jednou, ale stačilo to. Naštěstí žádný hmyz. Celkový dojem z ubytování dobrý, stejně se tam člověk jen vyspí.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Měli jsme all inclusive, na snídani nevelký výběr, ale najíst se dalo. Obědy a večeře pro ty, kdo mají rádi řecké jídlo ale nejí moc maso, sice bylo vše formou bufetu, ale vždy jen jeden druh masa .Všechno jídlo bylo z těch nejlevnějších surovin, ale chuť byla celkem dobrá. Večeře probíhaly nedůstojně jak ve školní jídelně, bylo málo místa, ne zrovna hezky nám obsluha ukazovala,kam si máme sednout a o tom, že by se nás zeptali, co si dáme k pití, jsme si mohli nechat jen zdát. Občerstvení přes den spočívalo v načepovaných limonádách do pet lahví, některé byly i zkažené, každý se obsloužil sám a mohl si tam dát i led :) a vedle byla krabice se sušenkami a buchtami - každý den stejné od rána až do večera. Vlastně ne, jeden den do krabice vlezli mravenci a byli tam celé odpoledne, tak to bylo zajímavější. Když jste si chtěli dát třeba víno nebo pivo, nebyl v dosahu předlouho nikdo, kdo by vás obsloužit. Zřejmě proto, že už jsme to měli zaplaceno, tak co kdybychom po nich něco chtěli. Majitel hotelu byl sice velký vtipálek a pořád se tam motal, ale nejspíš jen proto, aby hlídal personál, aby nás moc neobskakoval. Podotýkám, že hotel nebyl zdaleka plný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení odpovídalo počtu hvězdiček, pokojské byly příjemné a daly nám i navíc jedno prostěradlo, na recepci byli ochotní. Nic zvláštního jsme nepotřebovali. Bazén u hotelu byl velmi příjemný a čistý, kolem spousta lehátek a sprcha.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž hezká a písčitá, moře krásné a tak 150 m od hotelu, klidně se dalo odběhnout do hotelu, většinou jste se dali něco k pití, stačilo kafe nebo cola a už po vás nechtěli žádné peníze za lehátka a slunečník. Ani nebylo přelidněno.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Normální na Řecko, trochu binec, ale celkem příjemná ulička k moři.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Myslím si, že by si měly cestovky ověřit kvalitu nabízených zřízení.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání