Napsat recenzi

Dovolená na Krétě -hotel Marirena

Recenze hotelu Marirena Hotel *** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 952x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jela jsem poznat Kretu,která se prezentuje za tu nejkrásnější,já si zas tak velký obrázek o ní neudělala,nebýt zájezdů mimo,nebyl by takový,že by se mi vryl do paměti.Některé zájezdy poblíž stály za to ne však do vzdáleného místa,na př.Gramvouse,byl to 14 hod.výlet k Benácké pevnosti,na výšlat velmi málo času,takže dechberoucí pohled jsem nezažila,spíš svůj dech ztrácela.Takže pro starší lidi,tento výlet nedoporučuji.Delegátka Anna,příjemná,vše mi vysvětlila.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pro jednu osobu co se týče pokoje bylo ucházející,ale,kdybych měla sebou někoho tak si nedokáži představit,spojené dvojlůžku a těžko by se jeden druhému vyhýbal.Výhled z okna byl na rozestavěné další apartmány a v povzdálí na dva kouřící komíny.Přesto,že jsem si připlácela na pokoj, v koupelně byl jeden šampon a další načatý asi od předchozího účastníka.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Nejsem náročná na stravu,nepřijela jsem se na dovolenou najíst,jak se říká co mám zadarmo toho musím využít i kdyby druhý neměl a já vše spotřeboval.Ale už to tu někdo popisoval,na tácích trouhelníčky salámu a na druhém sýr,když dali náhodou jogurt tak se na hodně strávníků nedostalo,nevím,jestli to nedělal personál v hotelu záměrně,aby na nás ušetřil.Ke snídani žádné ovoce.O večeři skoro ani nemluvím,nejsou třeba obzvlášť velké talíře,ale velikostí dezertního talíře a vždy u jídla stál personál a přiděloval jídlo,opakuji nejsem náročná,ale mít 2x k večeři kousek kuřete a přesolené brambory a to mi porci ješě dával personál sám,asi se poidívají kolik toho mají nandat,aby nám udrželi linii.Největším šokem pro mě bylo,že nám co jsme měli polopenzi nedali na zapití ani vodu,kdo chťel,musel si pití zaplatit,to se mi stalo poprvé a že těch zájezdů jsem měla nespočítaně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Žádné kulturní využití na hotele, v hotelu malý bazen.Personál slušný.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

K pláži to bylo nedaleko,pláž neuklizená,možná až v plné sezoně,za poplatek v eurech možnost vypůjčení lehátka,bohužel za to nikdo nemůže,ale moře bylo jen velice málo klidné a poslední den co jsme museli opustit ve 12 hod pokoje,bylo moře rozbouřené a kalné.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí hotelu,další na sebe namačkané hotely nebo nedostavěné,prašná cesta a ta byla neustále pro silný vítr.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Nebýt zájezdů mimo hotel ,hodnotila bych pobyt průměrně a nedoporučila bych ho žádnému známému..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání