Napsat recenzi

Moc hezká dovolená

Recenze hotelu Marilena Hotel CHC **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 726x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Včera jsme se vrátili. Dovolená se nám líbila a popravdě nevím kde se po internetu berou špatné recenze. My jsme za dobu pobytu nenašli jedinou věc, která by nám připadala strašná nebo nevhodná. Dva dospělí a téměř pětiletý prcek.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytovaný jsme byli v pokoji 212. Pokoj byl čistý, uklizený. Postele i přistýlka přesně dle fotografie. Každý den ustláno, vytřeno. Jedenkrát vyměněné povlečení, jednou nebo dvakrát ručníky. Koupelna v pořádku. Klimatizace v pořádku,ale nepoužívali jsme, spali jsme s otevřeným balkonem. Fén ok, tv jsme nezapínali.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo bylo dobré, někdy výborné. Snídaně sestávala z vajíček na tři způsoby, párků, buchet, zeleniny, ovoce, jogurtu, musli, baget, jednou byli lívance, jednou palačinky,jednou puding, jednou rýžová kaše, salám, sýr, máslo. Vždy výběr. K obědu vždy těstoviny na různé způsoby, řecké speciality, maso, rýže, brambory. Večeře výborné. Třikrát za týden grilované maso, jednou gyros plus samozřejmě klasika ( těstoviny, zelenina, ovoce, zákusky, zmrzlina a další jídla). K pití na snídani káva, mléko, kakao, čaj, džus, oběd a večeře limonády, cola, voda, víno, pivo. Na baru u bazénu vždy k dispozici čaj, káva, soda, limonády, koktejly, pivo, gin, whisky, rum atd. Výběr omezený,ale dostačující.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Bazén u hotelu je se slanou vodou, hluboký nejméně 90 cm a nejvíce tři metry. Pro úplně malé prcky nevhodný, náš pětiletý se normálně koupal s nadšením. Pro plavání super. Lehátek dostatek. Od cesty oddělen dřevěným plotem. Animační program opravdu neprobíhá, ale neměla jsem pocit, e by to něčemu vadilo. Personál hotelu milý, slušný, paní v jídelně na jedničku. Na recepci žádný problém. Wifi je na heslo, které je na recepci, funguje, občas vypadne,ale na napsání mailu nebo poslání fotky bohatě stačí. Malé hřiště je složené z houpačky, klouzačky a kolotoče, ale synka to tam nebavilo.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře nádherné, čisté, slané:) Na pláž jsme chodili až za vodní sporty (zelená lehátka), dávali jsme si ve třech lidech jednu ledovou čokoládu a žádný problém, když jsme tam leželi do večera. Poslední dny jsme se nedávali nic a taky žádný problém. Nikdo ale pláž příliš neuklízí, tak některé dny bylo v písku hodně vajglů. Ovšem to je o lidech ne o hotelu. Hotel svou pláž nemá. Po pobřeží je spousta dalších hotelů, kde pláže byli uklizené (alespoň to tak při procházce vypadalo), ale tam nevím jak je to s placením lehátek. Pláž jinak nádherná, elektrárna někde v dáli, vůbec nepůsobí rušivě, vstup do moře velmi pozvolný, voda krásně teplá, písek s kamínky. Spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Z okolí hotelu jsem byla trošku zklamaná. Hotel jako takový má svoje okolí krásné, palmy, lehátka... Ale na ulici mi to přišlo takové špinavé. I když určité kouzlo to má, obchůdky se suvenýry, taverny... Koukat je určitě na co,ale klid tam teda nehledejte, jediný přechod tam není a jezdí jako prasátka:) Ale jak říkám má to své kouzlo a vyvolává mi to úsměv na tváři.

Na hotelu ale klid, jednou nebo dvakrát jsme slyšeli někde diskotéku, jinak nic.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

SUPER, není co dodat, za rok bych jela zase.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání