Napsat recenzi

Znovu už ne !

Recenze hotelu Amounda Bay Hotel Sentido **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 553x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zdravím všechny, kteří hledají dovolenou a uvažují i o hotelu Lambi. Z dovolené jsem se vrátila před 2 dny, takže pocity z hotelu jsou stále čerstvé.

Do hotelu Lambi jsme se dostali proto, že jiné hotely už byly obsazené v daném termínu nebo neseděly letenky, tudíž Lambi hotel byl poslední možnost, kam jsme se mohli v září dostat (v určité cenové kategorii).

Jsme mladý pár, který vyrazil za sluníčkem, mořem a městem. Hotel při odjezdu nebyl pro nás prioritou, chtěli jsme jen pokoj, kde se dá spát, umýt se a jídelnu s dobrou stravou. Bohužel vše bylo pro nás velkým zklamáním. Vše popíšu níže.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Na hotel jsme přijeli v noci a i když jsme byli jediní, kteří v daný termín dorazili i tak nám bylo na recepci sděleno, že je hotel obsazený, že musíme jít spát jinam a ráno v 8h nás ubytují. Šli jsme tedy naštvaní v noci do jiného hotelu. Jak je možné, že jdeme spát jinam, když věděli, že máme dorazit? Nebylo nám to jasné.

Ráno jsme přišli na recepci, kde nám řekli, že se máme nasnídat a pokoj nám uvolní v 11h ne v 8h. Tak jsme si říkali, že těch pár hodin vydržíme v hale a nebudeme se ani převlíkat. V 11h jsme přišli na recepci a opět nám řekli, že pokoj bude až ve 14h. To už jsem vybuchla co to má znamenat, že čekáme půl dne upocení na hotelu a proč nám to nemohli říct hned.. Nicméně po mém výbuchu přišel recepční za 10minut s klíčem a volným pokojem. Nechápu tedy opět co to mělo znamenat.

Pří příchodu na pokoj nás udivila malá sprcha, kde se přítel sotva vešel a dvě rozdělené betonové postele, které nešly ani tedy spojit a tak jsme spali každý sám.

Další krásné překvapení přišlo, když jsme chtěli si dát sprchu. LEDOVÁ JAK BLÁZEN CELÉ TŘI DNY DOKUD JSEM SI NEŠLA STĚŽOVAT! PAK TEKLA "TEPLÁ" DVA DNY A POTÉ OPĚT JENOM STUDENÁ, TAKŽE HRŮZA.

Jediné co se nám líbilo byl výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Co se týká stravy, tak taky nejsme nároční. I když mám ráda maso, tak ho nemusím jíst. Mám ráda těstoviny a saláty, takže při příchodu do jídelny a pohledu na stoly se salátama jsem měla radost, ale bohužel to jsem ještě neochutnala. I když to vypadalo, že je hodně mís, tak v jedné bylo nastrouhané zelí červené a v druhé bíle. V další okurka s paprikou a vedle okurka s cibulí. :/

Jídlo pořád dokola to samé a bohužel týden vkuse jíst tentýž salát nebo brambor s mrkví se nedá. Obědy i večeře byly totožné s tím, že jeden max. dva druhy jídla vyměnili. Přítel, který sní vše nerozeznal ani rybu od kuřete nebo vepřového. Vše bylo pořád stejné chuti.

První co jsme udělali po příletu domů byla svíčková.

Jak říkám nejsme nároční ale při programu all inclusive by si člověk myslel, že se pak nebude potřebovat chodit do města dojídat gyrosem nebo pizzou.

POZOR: KOČKY V JÍDELNĚ BYLY ÚPLNĚ BĚŽNĚ, TAKŽE HYGIENA V TOMHLE OHLEDU SE NEŘEŠILA. Kdo je na ně alergický, tak na to pozor. Zvířata mám ráda, ale aby se o mě otírala kočka celý oběd jenom proto, abych jí něco hodila mi vadilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení hotelu odpovídalo ceně zájezdu, tudíž nic pro náročné klienty.

Personál byl perfektní v jídelně a na baru. Zábavní a příjemní číšníci, ochotní a uctiví. Na recepci nic moc.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře perfektní, kdo má rád velké vlny, tak si přijde na své. Bylo tam dost surfařů, takže i pro sportovce bylo vyžití.

Na pláži byly lehátka u jednoho hotelu k dispozici s tím, že jste si dali u baru třeba ledovou kávu, colu nebo cokoliv k pití a mohli jste se válet na lehátku klidně celý den.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu neumím přesně zhodnotit. Řekové jsou bordeláři a neřeší nějaký smrad z popelnic a bordel kolem cesty. Nevím ale jestli to tak je jenom v dané destinaci nebo všude.

Psů a koček všude mraky, takže kdo si nepotrpí na zvířata je to nepříjemné. Nám to nevadilo pokud ovšem nám pes málem ze střechy neskočil na hlavu.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel bych doporučila lidem, kteří si přečtou veškeré recenze a i tak jsou ochotni ty penízky dát a risknout, že se jim problémy s ubytováním a studenou vodou vyhnou.. Je to opravdu pro velmi nenáročné klienty.

Ale all inclusiv v tak levném hotelu bych už znovu neplatila a vlastně znovu bych ani do takového hotelu nejela.

Pro děti to není vůbec určitě nebrat!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 72 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání