Napsat recenzi

Perfektni dovolena

Recenze hotelu Amounda Bay Hotel Sentido **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 186 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v hotelu Amounda Bay jsme si maximalne uzili. Vsem doporucuji. Nadherne prostredi hotelu, pekna udrzovana zahrada s bazenem, dobre jidlo po cely den, velice mily personal na recepci i v restauraci. Plaz vyborna.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel je uzasny, v hezcim jsme v Recku jeste nebyli. Bohuzel jsme 3 z 10 noci byli premisteni do sousedniho hotelu Dolphin Bay, z duvodu obsazene kapacity, ale bylo nam to nastesti avizovano nekolik dni pred odjezdem, a jako kompenzace nabidnuty pokoj s sharing poolem. Stalo to za to. Vubec jsme nechodili k hlavnimu bazenu, protoze sharing pool byl skvely. Pokoj krasny, moderne zarizeny, pekna koupelna, dobre fungujici klimatizace, trezor a lednicka, neni co vytknout. Uklid probihal kazdy den a naprosto v poradku. Nenechavali jsme ale pani uklizecku chodit kazdy den, neni treba.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Moc dobre jidlo, vyborna zelenina, ovoce a dezertiky. Maso sice mohlo byt vice libove, casto se podavaji stehna, prorostlejsi maso, ale na to jsme v Recku uz tak nejak zvykli, ze nedostanete libove kureci prso atd. Moc dobry jogurt a palacinky. Napoje all inclusive dobre, ale kupovali jsme si i v obchode mistni pivo na zpestreni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Perfektni, bez namitek. Personal mily, vstricny a usmevavy. Specialni sluzby jsme nevyuzivali.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Spokojenost, plaz patrici k hotelu je sice mensi, ale bylo stale dost volnych slunecniku. Chodili jsme dopoledne po snidani a cca v 1 pryc, to tam bylo jeste vetsi prazdno. Pan ktery se o plaz stara je moc mily a ochotny. Rovna a cisti lehatka, sbira z pisku klaciky a jiny neporadek, vzdy nas vesele zdravil. More s vlnami, rano nekdy uplne klidne, ale brzy se zacne zvedat vitr a vic to houpe. Pisek jemny, jen primo u vstupu do vody je pas kaminku. Da se ale i bez bot, na jinych mistech v Recku to byl vetsi problem. More v polovine cervna krasne osvezujici, ani teple, ani uplne studene. Co se tyce "toulavych zvirat" viz jine recenze... Chodili jsme cestou primo naproti hotelu. Byli tam 1-3 psi, kteri ale patri k domkum u cesty, urcite nas nijak neohrozovali, ani k nam nesli, jen line lezi ve stinu a hledi si sveho. Za plotem jsme videli kone, ponika, kozy a slepice. Spis nam jich bylo lito. Cesta uplne v pohode, zadny velky neporadek jsme nezaznamenali. Cca 5 minut.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V blizkosti hotelu je supermarket nebo pak spousta obchudku, baru a restauraci kousek zpet smerem do mesta. Na prochazku pekne misto. Okoli bylo v pohode, zadny neobvykly neporadek, hluk atd. Spise klidna dovolena.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Super, rada bych se nekdy zase do hotelu vratila. Pobyt opravdu prijemny a na krasnem miste.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání