Napsat recenzi

hrůzaa

Recenze hotelu Amounda Bay Hotel Sentido **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 737x
Recenze se líbila: 389 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už nikdy více, ale nejen do tohoto hotelu. Na ostrově Kréta Řekové rádi podávají mylné informace. NA recepci pokaždé jsme dostali jiné informace o klimatizaci a jiné. Chcete opravit sprchu jeden den jede a pak zase ne . Nemají zájem o turisty a je tam dost Rusů.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Klimatizace není v ceně cena 6Eu, Koupelna opravdu katastrofální neteče teplá voda. Postele proleželé cítíte každý detail Pružiny. Nábytek betonový sokl, skříň jediná byla zatuchlá

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně velice chudá, není to AI, ale plná penze s nápoji. Není žádná zmrzlina, žádný jídlo mezitím jako na AI.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Na baru dopoledne perfektní , odpoledne na baru hro znej řek.Navíc chodí Řekové do hotelu a jsou hosty hotelu na úkor turistů. Velmi hluční a dělají si co chtějí. Dochází pití, to znamená na den je limit jeli vypit finiš a nedají vám další.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

To jediné bylo dobré. Je tam přístup dobrý ale né pro děti.Tvrdí cestovky že mají na pláži zdarma léhatka není pravda.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Zahrada pěkná udržovaná. Pro celý hotel k dispozici jen 8 léhatek a 3 slunečníky a 15 židlí. Hotel má velkou plochu a není využitá. Okolo hotelu nic není je tam sice "supermarket" není v něm vůbec nic. Na ulici jsou sice obchody, ale hodně daleko a nic moc. Do Města jede sice autobus. Koupíte si lístek v supermarketu je za 1,5 jinak 2 Eu. zpátky jen 1,5. jede sice každých 10 min. nejpozději do 22h od Astorie. č. 6

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Více na toto místo nepojedu.Nelíbilo se mi ani hlavní město. Na to jak je velké tak nic moc. A ulice plná navazujících obchodů levnější a zbytek je obchodu dražší nad 25Eu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání