Napsat recenzi

Amounda Bay

Recenze hotelu Amounda Bay Hotel Sentido **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 1 587x
Recenze se líbila: 261 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Úklid pláže druhy den po dešti.  Pláž a more plne klacku a bordelu. Úklid pláže druhy den po dešti. Pláž a more plne klacku a bordelu.
  • Krásný bazén s večerním osvicenim. Krásný bazén s večerním osvicenim.

Hotel je nově zrekonstruován. Je krásný, vše voní novotou.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoje jsou krásné, čisté, jen koupelna je hodně malá. Skleněné dvere se otevírají do vnitr a záchod je za dveřmi. Takže se musí stoupnout do prostoru sprchového koutu, zavřít dveře a pak teprve je možné použít WC. Ve sprchovem koutě je jen maličký asi půl cm hluboký prostor na vodu, takze když jsem se sprchovala tak voda tekla až do pokoje. Uklízečka sama od sebe bez úplatků nedoplni kávu ani čaj. Toaletní papír jsme si museli vyžádat. My jsme měli pokoje superior takže jsme měli 4 pokoje pro sebe svůj bazén. To bylo to nejkrásnější na celé dovolene. Nemuseli jsme ráno běhat a zabírat si lehátka u bazénu jako všichni ostatní. Bazén byl nádherné čistý, večer osvícený.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Výběr byl nejslabší co jsem zažila. Hranolky denně, kuře denně. Připadalo mi vše stejně každý den. Dorty stále stejné a jen 3 druhy. Ovoce a zeleniny výběr veliký. A co mi vadilo to byly dost nízké stoly v jídelně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Stolní tenis nikde nebyl. Knihovnu jsem také nenašla. Nevýhoda tohoto hotelu je ta, že sem dochází využívat služby all inclusivu i lidé z vedlejších levnějších hotelů. Takže jídelna stále přeplněná, boj o lehátka jak u bazénu tak u moře. To jsem nepochopila když píší ze plážový servis na pokoj 2 lehátka a slunecnik. Ke konci našeho pobytu přidali lehátka k bazénu a montovali slunečníky mezi lidmi ráno v plném provozu.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž nejhorší kde jsem viděla. Neuklizena, nikdo tam nespravuje lehátka. Napocitala jsem 41 lehátek takže si nemate šanci u moře lehnout. Když se podíváte doleva tak máte výhled na komíny a nějakou tovarnu. Bar na pláži není žádný takže celou dobu jste bez pití. Nutné nosit svoje koupené v obchodě což vám na pláži hned zteplá když sedíte na rozpáleném písku bez slunecniku. Nebo si musíte sednout do vedlejšího plážového baru a koupit si pití. Takže tady all inclusiv asi není to co znám z jimých dovolených. Moře bylo často špinavé.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí je ošklivé, cesta k moři dlouhá, špína a smrad . Na nakupy je to kousek. Nedoporučuji slabším povahám protože je tu všude spousty volně behajících a toulavých hladových psů a koček na každém rohu.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Krásný moderní hotel, animace žádná v našem termínů nebyla, večer hráli a zpivali 2 zpěváci. Jinak nuda. Chtěli jsme zakoupit výlet ale delegatku jsme viděli jen na 1.schůzce a pak už ne. Nevím jestli dochází v určitý čas do hotelu ale my ji nepotkali. Jinak pokud se ne zaplní celý autobus tak stejně nemate šanci na výlet. Toto bylo řečeno jiným zájemcům o výlet. My jsme jeli MHD sami .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání