Napsat recenzi

Katastrofa!

Recenze hotelu Mistral Bay Hotel **** (Řecko - Kréta - Agios Nikolaos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 90x
Recenze se líbila: 250 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel a jeho služby, hlavně přístup personálu absolutně neodpovídá 4*, maximálně dvoum. Pokoj malý, smradlavý, balkon ještě menší a to samé bazén. Obsluha velice hrubá, zkazila nám celou dovolenou. Bar otevřený 21-22hod. někdy ani to ne. Když není otevřený bar nemůžete konzumovat svoje nápoje, obsluha vám je sebere a ještě vám vyhrožuje policií!! Na pokoji se koš vedle toalety vyhazuje jednou za dva dny, proto jsme toaletní papír raději splachovali i přes zákaz. Čisté ručníky zde dostanete jednou za 3 dny. Během dne není k dispozici žádné jídlo, snack, toast, proste nic. Obědový balíček obsahuje malinkou bagetu, s jedním plátkem levného salámu a jedním plátkem sýra + 1 jablko a jednu malou vodu!!!! All inclusive ani omylem!!! Nenechte si zkazit dovolenou tímto hotelem. Wi-fi která by měla být zdarma stojí 35€ na týden a nebo 1€ na 30min. Zdarma tu nedostanete vůbec nic. Vodu do PET lahve 500ml natočenou v restauraci nám odebrali s tím že dole je MiniBar kde si ji musíte koupit. Jediný přátelský personál který zde funguje jsou recepční a starý pán s brýlemi který uklízí stoly. Starý pan který zde pracuje jako obsluha a večer jako barman na střešním baru je velice nepřátelský, hrubý, agresivní a arogantní, zkazil nám dovolenou ze všech nejvíce, Nebýt tohoto “člověka”, byla by naše dovolená alespoň o něco lepší. Jsme velice tolerantní, přátelští a nenároční ale tohle bylo i na nás příliš. Proto opravdu nespoléhejte na to že vaše dovolená bude v tomto hotelu vypadat lépe, i my jsme si to mysleli a nevěřili recenzím. Recenzi píšu s odstupem abych nepsal recenzi v afektu a tudíž nebyla recenze zkreslená. Dovolená v tomto hotelu spolu s CK E****** spolupracující s CK F**** a jejich předraženými zájezdy (61€/osoba) přičemž místní CK nabízejí stejný zájezd za 25€ opravdu katastrofa. Pozitivní recenze si píše hotel tzv. sám. Opravdu sem nejezděte.!!!!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel a jeho služby, hlavně přístup personálu absolutně neodpovídá 4*, maximálně dvoum. Pokoj malý, smradlavý, balkon ještě menší a to samé bazén. Obsluha velice hrubá, zkazila nám celou dovolenou. Bar otevřený 21-22hod. někdy ani to ne. Když není otevřený bar nemůžete konzumovat svoje nápoje, obsluha vám je sebere a ještě vám vyhrožuje policií!! Na pokoji se koš vedle toalety vyhazuje jednou za dva dny, proto jsme toaletní papír raději splachovali i přes zákaz. Čisté ručníky zde dostanete jednou za 3 dny. Během dne není k dispozici žádné jídlo, snack, toast, proste nic. Obědový balíček obsahuje malinkou bagetu, s jedním plátkem levného salámu a jedním plátkem sýra + 1 jablko a jednu malou vodu!!!! All inclusive ani omylem!!! Nenechte si zkazit dovolenou tímto hotelem. Wi-fi která by měla být zdarma stojí 35€ na týden a nebo 1€ na 30min. Zdarma tu nedostanete vůbec nic. Vodu do PET lahve 500ml natočenou v restauraci nám odebrali s tím že dole je MiniBar kde si ji musíte koupit. Jediný přátelský personál který zde funguje jsou recepční a starý pán s brýlemi který uklízí stoly. Starý pan který zde pracuje jako obsluha a večer jako barman na střešním baru je velice nepřátelský, hrubý, agresivní a arogantní, zkazil nám dovolenou ze všech nejvíce, Nebýt tohoto “člověka”, byla by naše dovolená alespoň o něco lepší. Jsme velice tolerantní, přátelští a nenároční ale tohle bylo i na nás příliš. Proto opravdu nespoléhejte na to že vaše dovolená bude v tomto hotelu vypadat lépe, i my jsme si to mysleli a nevěřili recenzím. Recenzi píšu s odstupem abych nepsal recenzi v afektu a tudíž nebyla recenze zkreslená. Dovolená v tomto hotelu spolu s CK E***** spolupracující s CK F**** a jejich předraženými zájezdy (61€/osoba) přičemž místní CK nabízejí stejný zájezd za 25€ opravdu katastrofa. Pozitivní recenze si píše hotel tzv. sám. Opravdu sem nejezděte.!!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Jedním slovem katastrofa!!!! Starý pán, který obsluhuje na střešním baru je hrubý.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel a jeho služby, hlavně přístup personálu absolutně neodpovídá 4*, maximálně dvoum. Pokoj malý, smradlavý, balkon ještě menší a to samé bazén. Obsluha velice hrubá, zkazila nám celou dovolenou. Bar otevřený 21-22hod. někdy ani to ne. Když není otevřený bar nemůžete konzumovat svoje nápoje, obsluha vám je sebere a ještě vám vyhrožuje policií!! Na pokoji se koš vedle toalety vyhazuje jednou za dva dny, proto jsme toaletní papír raději splachovali i přes zákaz. Čisté ručníky zde dostanete jednou za 3 dny. Během dne není k dispozici žádné jídlo, snack, toast, proste nic. Obědový balíček obsahuje malinkou bagetu, s jedním plátkem levného salámu a jedním plátkem sýra + 1 jablko a jednu malou vodu!!!! All inclusive ani omylem!!! Nenechte si zkazit dovolenou tímto hotelem. Wi-fi která by měla být zdarma stojí 35€ na týden a nebo 1€ na 30min. Zdarma tu nedostanete vůbec nic. Vodu do PET lahve 500ml natočenou v restauraci nám odebrali s tím že dole je MiniBar kde si ji musíte koupit. Jediný přátelský personál který zde funguje jsou recepční a starý pán s brýlemi který uklízí stoly. Starý pan který zde pracuje jako obsluha a večer jako barman na střešním baru je velice nepřátelský, hrubý, agresivní a arogantní, zkazil nám dovolenou ze všech nejvíce, Nebýt tohoto “člověka”, byla by naše dovolená alespoň o něco lepší. Jsme velice tolerantní, přátelští a nenároční ale tohle bylo i na nás příliš. Proto opravdu nespoléhejte na to že vaše dovolená bude v tomto hotelu vypadat lépe, i my jsme si to mysleli a nevěřili recenzím. Recenzi píšu s odstupem abych nepsal recenzi v afektu a tudíž nebyla recenze zkreslená. Dovolená v tomto hotelu spolu s CK E****** spolupracující s CK F***** a jejich předraženými zájezdy (61€/osoba) přičemž místní CK nabízejí stejný zájezd za 25€ opravdu katastrofa. Pozitivní recenze si píše hotel tzv. sám. Opravdu sem nejezděte.!!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání