Napsat recenzi

Nejlepší dovolená za posledních 15 let.

Recenze hotelu Hotel Meliti *** (Řecko - Kréta - Agios Nikolaos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 919x
Recenze se líbila: 634 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Na doporučení kamarádů jsme vybrali hotel Lito na Krétě a nelitujeme toho ani v nejmenším. Vrátili jsme se začátkem srpna 2012 a už teď se nám stýská. Hotel je sice menší ale o to je v něm příjemnější atmosféra. Není určen zhýčkalým a rozmazleným klientům. Ale všechno funguje a pokud byl nějaký menší problém,dělali ho naši turisté. Hotel je stranou od města,takže klid a pohoda, v noci žádné diskotéky a hluk.Do hotelu nechodí cizí lidé,jak píše Míla,je to tam jako u příbuzných.Na pláži je pár slunečníků a křišťálově čistá voda bez jakéhokoliv odpadu.Na pláži se nekrade v hotelu samozřejmě taky ne. Na pláž je to z hotelu 5 min pěšky. Takže i na kávu v průběhu dne to není problém.Přímo na pláži je soukromý bar. Slunečník a dvě lehátka stojí pro klienty hotelu Lito 5 eur na den.Doporučuji si to zaplatit,vyplatí se to! Pláž je pro děti velmi vhodná, bez mořských ježků ani ostrých kamenů, Zčásti písečná,ve vodě oblázky.Dno se zvolna svažuje do hloubky.Do Agios Nikolaus - centra je to 45 - 60 min chůze. 15 min chůze od hotelu je perfektní řecký supermarket,kde mají všechno na světě a navíc jsou velmi příjemní.Pro poznávání vnitrozemí doporučuji si pronajmout auto - cca 40 eu /den.V hotelu jsou nabídky na celodenní výlety,stačí se domluvit s delegátem Jorgosem. Jorgos je narozen v ČR a žije 20 let na Krétě. Je velmi obětavý a ochotný zařídit cokoliv.Je 24 hodin denně na mobilu.Pokud se něco zadrhlo,vždycky to vyřešil.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje jsou sice menší,ale čisté a pravidelně uklízené.Rozměrné pokoje jsou stejně na nic,protože celý den a část noci stejně strávíte u moře nebo na terase,odkud je nádherný výhled na celý záliv Mirabello.Na malý sprchový kout si člověk zvykne. První noc jsme zkusili spát bez zapnuté klimatizace (měli jsme ji v ceně) - byl to hloupý nápad.Hned další noc klimoška už běžela a pak se dalo spát.Doporučuju si klimatizaci dokoupit! K pokojům jsou východy na balkonek s křesílky.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravování jsme měli all inclusiv formou bufetu. Vzhledem k tomu, že v ceně je neomezená konzumace nápojů od 10,00 do 22,00 doporučuji zvolit tuto formu,vyplatí se to! U všech chodů je velký výběr jídel, salátů, zákusků a ovoce. Pokud někdo bude hledat vepřový guláš se šesti, má smůlu. Ale i tací štouralové se tam najdou. Jídlo je velmi chutné a hlavně místní, což mě každý den nadchlo. Po deseti dnech jsme měli obavy, že nás nevezmou do letadla pro nadváhu. Pokaždé jsou k dizpozici mísy s olivami nebo jinou zeleninou, melouny atd. Náš kuchař byl jednička. Při tom sortimentu končil večer a měl toho chudák plné zuby. To mu ještě pomáhali kolegové z personálu. K pití je místní lehčí pivo, raki, ouzo, sudová vína a nealkoholické nápoje v automatu co hrdlo ráčí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu je slušné. Na pokojích je televize, ale ani jsme ji nepustili. Personál je velmi ochotný a skromný. Pokud je člověk komunikativní a má snahu se s nimi domluvit snesou Vám modré z nebe. Obecně na celé Krétě platí, že namachrovaní a rozeřvaní primitivové se moc ochoty nedočkají. Docela jsem personál litoval, pracovali v silném oslabení oproti loňským rokům. Takže se navzájem nahrazovali, ale vždycky šlo všechno s úsměvem a bez stresů. Při odjezdu jsme se loučili, jako staří známí a vůbec se nám od nich nechtělo jet domů. Udělalo mi radost, že i oni nás měli rádi. Jenom jsem se párkrát za naše lidi musel stydět. některé jedince by neměli za hranice vůbec pouštět, dělají nám ostudu.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Jak jsem napsal, pláž je malá ale o to hezčí a klidnější. Pod vodou toho k vidění moc není, ale masku se šnorchlem a ploutve doporučuju. Určitě se najde v okolí nějaké pobřeží s bahatším podvodním životem. Moře je klidné a teplé a hlavně průzračné!

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je umístěn na mírném vršíku a obklopuje ho typická krétská vegetace:olivovníky, rohovníky, palmy, oleandry. Na vycházky po vydatné večeři je možno si vyrazit po místních silničkách do okolí nebo si zavolat taxík a dojet do města. Pro čtyři pasažéry to vychází levněji než busem, který je navíc krajně nespolehlivý v jízdním řádu. Busy jsou přepychové ale jízdní řád jim nic moc neříká, Ale jste na Krétě, tak co se rozčilovat.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Zvolit pobyt o dovolené v tomto hotelu mohu jenom doporučit každému, kdo není zvyklý stolovat na stříbře a nechat se obsluhovat olivrejovaným služebnictvem. My tam jeli za klidem, mořem, teplem, dobrým jídlem a pitím a slušnými lidmi. A to se nám všechno vrchovatě splnilo. Pokud to půjde, pojedema tam napřesrok opět.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

solamil: Souhlas - 21. 12. 2012 8:27

Byl jsem na Krétě poprvé a není síla která by mi zabránila se tam vrátit máme sice doma hodně krás, ale tohle mě vzalo. styděl jsem se sice za nekteré naše krajany,ale,za 218 dní jsem zpět. Odlétal jsem velmi nerad,dnesse těším na den kdy se vrátím Mila reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání