Napsat recenzi

Hotel Lygaria Beach

Recenze hotelu Lygaria Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Agia Pelagia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 83 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 2
  • pohled z veřejné restaurace na pobřeží pohled z veřejné restaurace na pobřeží
  • cesta u hotelu na útes cesta u hotelu na útes
  • výhled z terasy hotelu výhled z terasy hotelu
  • výhled z útesu blízko hotelu výhled z útesu blízko hotelu

Hotel je perfektně umístěn . Nad krásnou zátokou .

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj poměrně malý a malinká i koupelna. Na pokoji jsme moc času netrávili , takže dostačující. Každý pokoj má terasu nebo balkon s výhledem na moře. To je opravdu příjemné.Klimatizace fajn.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava opravdu hodně jednoduchá.Měli jsme all inclusive , jelikož cestovní kancelář jen snídaně neumožnila.Zajímavé bylo, že měla klesající úroveň. První dva dny to docela šlo. Výběr ze tří druhů masa a k tomu cca sedm příloh, na doplnění olivy a zelenina. Další dny velmi malý výběr a velmi pomalu doplňovali. Takže často ohřívací mísy prázdné. Jednu večeři jsem již hlavnímu číšníkovi cca 45 minut před koncem večeří ukazovala prázdné ohřívací mísy a tak aby mě uklidnil tak mi slíbil další den k obědu chobotnici. Tu jsme opravdu dostali, byla výborná, ale jinak se nic nezměnilo. Z ovoce jen nakrájený meloun, jablka a někdy meruňky.K pití víno červené a bílé opravdu hodně stolní asi jako naše krabicové a pivo slabá desítka. Pivo bylo ale na letní dny dostačující.Na baru ještě asi tři destiláty.Chodili jsme po večeři na dobré víno, pivo a mořské plody do místní restaurace na pobřeží. Tam super a příjemný personál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Ćíšníci v restauraci jako roboti bez emocí. Otrávení a pomalí. Na baru u bazénu se střídali polka a řek a ti byli fajn. Na recepci také polka velice ochotná.Úklid jednou za tři dny a to je málo, pokud máte toaletní papír házet do koše. Jednou za týden výměna povlečení a ručníky výměna byla vpořádku.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž nádherná s útesy . Voda čistá a teplá. Lidí v červenci málo , lehátka k dispozici. Kavárny a restaurace na pobřeží výborné s příjemným personálem . Ceny dobré.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Jelikož jsme již na Krétě několikrát byli , tak jsme věděli kam zajet s vypůjčeným autem. Doporučuji soutěsku Preveli , pláž Triopetra nebo vesničku s keramikou Madalena. Určitě zajet na jih ostrova.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel je perfektně položen. Kdo není náročný na ubytování a je milovník přírody a nevadí mu zaplatit si v jiné restauraci , když má zaplacen all inclusive tak bude spokojen.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Katarína: Hotel Lygaria Beach Kréta - 18. 9. 2022 18:40

Jsme na dovolené v hotelu Lygaria beach.Nejsme naroční ale to co tady dávaj za jídlo je masakr.!!!Celej týden sme hladoví …jídlo se nedá jíst.Ráno vam řeknou ze máslo neni…No je toho více.Urcite nedoporucuji.Za skoro 42000 si představuju jiny servis.Takze kdo se sem chysta radsej to stornujte.Uz se tešíme domů. reagovat

František Hornát: Hotel Lygaria Beach - 20. 7. 2023 14:49

Vážení včera jsem se vrátil s dovolené Hotel Lygaria Beach na kterou jsem se moc těšil. To co jsem tam zjistil na první pohled vše ideální. Ubytování mě příjemně překvapilo, moře prostě úžasné. a teď přišlo rozčarování. Když jsem poprvé uviděl kuchaře který byl špinavý jako prase tak zde nebude asi vše v pořádku. To že jsme zaplatili za all inclusive spoustu peněz tak služby neodpovídaly . Začneme snídaní každý den vejce, pár plátků šunky něco málo sladkého, žádné ovoce prostě nic. Až po stížnostech začaly peci lívance . Oběd kuře rozsekané na hadry samá kost žádné maso a další podivné směsi. Víno krabčák . Večeře to samé, kuchař je chemik ale byla každý den zmrzlina opět to nejlacinější. Bar kde se měli podávat drinky od 10.30. do 01.00 sice otevřel ale maximálně pivo a 22.30. barman ukončil činnost a zavřel pouze pro platící to je velice smutné .A představte si že personál hotelu se chodil najíst do místních restauraci.. Dále tam s námi byla parta mladých kluků kteří u baru strávily hodně času a asi toho moc skonzumovali tak byli falešně nařčeni že hodili do bazénu květináč nebyla to pravda jsou tam lidé kteří lžou. Závěrem ubytování super moře super to ostatní nestojí za nic. Jo a při odletu máte nárok na snídani a nedostanete nic , kuchař jde radši vařit vejce na tvrdo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání