Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Galini Sea View Hotel ***** (Řecko - Kréta - Agia Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 123x
Recenze se líbila: 111 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

V hotelu jsme byly již podruhé. Naposledy před 3 roky a moc se nám zde líbilo. Proto jsme se sem vrátily a až na pár věcí zde funguje vše, tak jako dřív. Změna je např. v tom, že dříve byl hotel určený pro věkovou kategorii 16+ a nyní je věkově neomezen (což v dnešní době naprosto chápu) a další změna se týká plážového servisu, kde byly před 3 roky slunečníky a lehátka zdarma pro hotelové hosty a nyní se zde vybírá poplatek 10 Eur, což je nejdražší v širokém okolí. Nicméně o cca 20m vlevo od hotelových lehátek získáte kompletní set za 6 Eur a do plážového baru je to o pár kroků více.

Na Krétě jsme byly už po několikáté. Vždy se sem s dcerou rády vracíme - pořád je co objevovat. Určitě se vyplatí půjčit si auto a vyrazit po okolí. Je zde spousta nádherných pláží a míst, která stojí za to navštívit.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Na rozdíl od předchozí recenze jsme byly ubytovány v budově Eden, což je komplex pokojů před lávkou. Do restaurace to bylo opravdu do prudkého kopce, ale zase na pláž to bylo kousek :-). Nicméně z pláže se můžete dostat do restaurace elektrovozítkem, které je zdarma a v průběhu celého dne jezdí mezi pláží a restaurací. Hotel opravdu není pro méně pohyblivé - je zde spousta schodů, kopců a různých nakloněných plošin. Ale pohled z restaurace je nádherný a nezapomenutelný.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídlo je výborné - každý si musí vybrat. Spousta ovoce, zeleniny jak čerstvé, tak grilované, různá masa, ryby, zákusky....Víno a káva je bohužel slabší, ale to je v Řecku na all inclusive skoro všude. Na dobrou kávu jedině do kavárny!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení je plně dostačující, každý den výměna ručníků, zdarma trezor, personál hotelu vždy usměvavý, ochotný a příjemný.

Animační programy zde nejsou a nebyly ani před 3 roky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotelová pláž by mohla být za poplatek 10 Eur lépe udržována, ale jinak pobřeží je nádherné. Po pláži můžete dojít až do Plataniasu. Moře je pozvolné, většinou všude písek. Byly jsme zde 14 dní a zažily jsme moře klidné (úplně bez vln) a naopak pár dní silný vítr a velké vlny, že se v podstatě nedalo koupat, ale bohužel do člověk neovlivní.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je na skvělém místě. Procházkou se dá dojít do Agia Mariny a dále do Plataniasu. Všude je spousta kaváren, restaurací a obchůdků. Za 1,60 Eur se dá dojet autobusem do Chanie, která je nádherná (autobusová zastávka je kousek od hotelu).

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Dovolená splnila naše očekávání a určitě se sem ještě někdy vrátíme. Jsem opravdu ráda, že se život vrací do normálu. V loňském roce jsme byly na Krétě týden a situace se nedá srovnat. Tenkrát to vypadalo jako město duchů, nikde nikdo, většina hotelů a restaurací byla zavřená. Je moc dobře, že letos už to v podstatě všechno funguje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marek: Boty - 9. 8. 2021 8:57

Dobrý den, prosím o radu, zda jsou na pláži nutné boty do vody? Děkuji reagovat

Ivana: Pláž - 9. 8. 2021 10:39

Jedna se o pisecnou plaz, vstup je potvolny a vsude pisek. reagovat

Jarek: Kalhoty - 11. 8. 2021 13:35

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jsou na hotelu pro pány v restauraci povinné kalhoty či rifle nebo stačí slušné kraťasy. Děkuji. reagovat

Ivana: Re: Kalhoty - 11. 8. 2021 13:52

Kraťasy jsou plně dostačující. Dlouhé kalhoty nosí akorát personál.:-) reagovat

Stana S.: Pokoje - 16. 8. 2021 14:28

Prosím, jaké bylo zařízení pokojů v budově Eden? reagovat

Ivana: Re: Pokoje - 16. 8. 2021 14:53

Měly jsme možnost vidět pokoj i v hlavní budově a vybavení je stejné. Akorát koupelna a balkon je v Edenu menší, ale myslím, že plně dostačující. Akorát z Edenu není nikde výhled na pláž. To se ale může stát i v hlavní budově - pokud si nepřiplatíte přímý nebo boční výhled. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání